Polgár Tünde méregdrága ezüst étkészlettel várta a luxusfeleségeket

luxus Smaltig Dalma Köllő Babett Yvonne Dederick pénz Vasvári Vivien Csősz Boglárka Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vacsorára várta a luxusfeleségeket Polgár Tünde, ahol cápát szeretett volna felszolgálni, de csak lazacot kapott. A különleges ételeket nem mindennapi évőeszközkészlettel falatozhatták, hiszen egy több mint 100 éves ezüstkészletet választott a háziasszony.

Nem mindennapi többfogásos vacsorával készült a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Polgár Tünde. Cápát tűzött a menüre, azonban csak lazacot kapott, de ez sem vette el a kedvét attól, hogy jobban megismerje feleségtársait.

Kitett magáért, nemcsak az alapanyagokra és az ételekre figyelt, hanem a tálalásra is, hiszen egy méregdrága evőeszközkészlettel terített. Egy 1867-1872 közötti, angol fazonú ezüst készlettel ehették a libamájat és a lazacot a luxusfeleségek.

Jennifer Lopez 48 évesen is nagyon dögös: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-jennifer-lopez-48-evesen-is-nagyon-dogos-foto.htmlJennifer Lopez újra és újra bebizonyítja, hogy a kor csak egy szám: ő 48 évesen is elképesztően dögös és gyönyörű. TV + SztárokOrigoJustin Bieber megmutatta, milyen lenne, ha nőnek született volnahttp://www.life.hu/sztarok/20180419-justin-bieber-megmutatta-milyen-lenne-ha-nonek-szuletett-volna.htmlJustin Bieber úgy gondolta, megmutatja rajongóinak, hogyan festene, ha mostani arcával, de nőként élne tovább. Megdöbbentő a látvány. TV + Sztárok--Charlize Theron a hétvégén Budapestre érkezik: reklámfilmet forgathttp://www.life.hu/sztarok/20180419-charlize-theron-a-hetvegen-budapestre-erkezik-reklamfilmet-forgat.htmlCharlize Theron a hét végén ismét Budapestre érkezik, és habár imádja a várost, most sem turistáskodni fog: forgat. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg terhespocakját a luxusfeleség, Smaltig Dalma: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-bikiniben-mutatta-meg-terhespocakjat-a-luxusfeleseg-smaltig-dalma.htmlMásodik gyermekével várandós a luxusfeleség, Smaltig Dalma. Gömbölyödő pocakját bikiniben mutatta meg követőinek. TV + SztárokOrigoÍgy fest ősz hajjal Tücsi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-igy-fest-osz-hajjal-tucsi.htmlKülönleges fotósorozat készült Tücsiről, alaposan megváltoztatták a külsejét a felvételhez: ősz hajra váltott. TV + SztárokOrigoDukai Regina szexi fehérneműben posztolt képet az ágybólhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-dukai-regina-szexi-fehernemuben-posztolt-kepet-az-agybol.htmlSzexi fehérneműben mosolyog az ágyban Dukai Regina, szőke haját pedig lazán a vállára engedte. Közösségi oldalának követőit örvendeztette meg a fotóval. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.