Tolvai Reni megmutatta, hogyan simítja végig a testét: videó

videó simogatás test Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő igazán forró videót tett közzé Instagram-oldalán: megmutatta, hogyan is simítja végig a testét.

Szereti felforrósítani a hangulatot Instagram-oldalán Tolvai Reni, a férfi rajongói legnagyobb örömére. Az énekesnő felvételein nem a hangi képességeit mutatja meg, többnyire inkább egyéb előnyeit domborítja ki. Legutóbbi videóján például azt mutatta meg a követőinek, hogyan simít végig az egész testén. Természetesen a férfi követői teljesen odavoltak a látványtól, imádják Reni néhány másodperces videóját.

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

Zalatnay Cininek nem sikerült tárgyalnia Londonban a kártérítésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-zalatnay-cininek-nem-sikerult-targyalnia-londonban-a-karteriteserol.htmlZalatnay Cinit egy bevásárlóközpontban érte baleset, de egyelőre nem halad a peren kívüli megegyezés. Londoni utazása során ezért szeretett volna a cég ottani központjában tárgyalni, de nem sikerült. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián elárulta, mi a véleménye Hódi Pamela új kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-berki-krisztian-elarulta-mi-a-velemenye-hodi-pamela-uj-kapcsolatarol.htmlHódi Pamela újra szerelmes, már három hónapja tart a kapcsolata, amiről most Berki Krisztián is elmondta a véleményét. TV + Sztárok--Kiderült, miért szakított 22 évvel fiatalabb szerelmével Janza Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180420-kiderult-miert-szakitott-22-evvel-fiatalabb-szerelmevel-janza-kata.htmlPár hete derült ki, hogy Janza Katát és Pesák Ádám szakítottak. Korábban arról szóltak a hírek, hogy egy harmadik személy csúfított bele a szerelembe, most pedig a pár egy közeli ismerőse is kitálalt. TV + SztárokOrigoTóth Bence focista Hódi Pamela új szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180420-toth-bence-focista-hodi-pamela-uj-szerelme.htmlA Bors úgy tudja, hogy Hódi Pamela új szerelme Tóth Bence, focista. Már régóta ismerik egymást, de kapcsolatukból csak most lett szerelem. TV + Sztárok--Ezzel foglalkozik Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál egykori atyjahttp://www.life.hu/sztarok/20180419-ezzel-foglalkozik-gerendai-karoly-a-sziget-fesztival-egykori-atyja.htmlGerendai Károly neve egybeforrt a Sziget Fesztivállal, hiszen több mint 20 évig irányította és szervezte a rendezvényt. Ma már azonban nem foglalkozik a fesztivál mindennapi ügyeivel, átadta a stafétát. Gerendai Károly a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hiányzik-e neki a pörgés, és arról is beszélt, hogy mivel foglalkozik mostanában. TV + Sztárok--Bikinis fotót posztolt Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-bikinis-fotot-posztolt-keresztes-ildiko-tenger.htmlKeresztes Ildikó 53 évesen is bombaformában van: ezt legfrissebb fotója is bizonyítja. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.