Nagy Ervin megmutatta meztelen hátsóját A Tanár című filmben: videó

Forrás: AFP -
Nagy Ervin A Tanár (sorozat) meztelen fenék RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Ervin A Tanár című sorozat legutóbbi részében mindent megmutatott, még pucér, formás hátsóját is.

Nagy Ervin szerepe szerint Farkasházi Rékával, a diányja édesanyjával bújt ágyba. A sármos színész nem zavartatta magát, többször is megmutatta izmos fenekét.

Hirdetmény került ki a Buckingham-palota udvarára a herceg születéséről: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-hirdetmeny-kerult-ki-a-buckingham-palota-udvarara-a-herceg-szuleteserol-video.htmlDíszes állványra helyezték azt a hirdetményt, amely tudatja az arra járókkal, megszületett Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke. TV + Sztárok--Melyik sztár párja a legcsinosabb, Sebestyén Balázs felesége, vagy Erdei Zsolt szerelme? Szavazz!http://www.life.hu/sztarok/20180423-melyik-sztar-parja-a-legcsinosabb-sebestyen-balazs-felesege-vagy-erdei-zsolt-szerelme.htmlMinden férfinak a saját felesége, barátnője a legcsodálatosabb nő az egész világon - jobb esetben -, ám mivel az ízlések különböznek, a külső szemlélő egyik sztárbarátnőt szebbnek, másik sztárfeleséget pedig talán csinosabbnak látja. Szerinted melyik sztárbarátnő a legszebb? TV + SztárokOrigoMerész: Stohl Luca melltartót sem visel friss fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-meresz-stohl-luca-melltartot-sem-visel-friss-fotojan.htmlStohl Luca nagyon merész: friss fotóján egy átlátszó felsőt és fekete blézert visel, láthatóan melltartó sincs rajta. TV + Sztárok--Egy látnok ikerpár kapcsolatba lépett Diana hercegnő szellemévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-egy-latnok-ikerpar-kapcsolatba-lepett-diana-hercegno-szellemevel.htmlÚgy tűnik Diana hercegnő nemcsak Vilmos herceg esküvőjén képviseltette magát, hanem kisebbik fia, Harry herceg esküvőjén is ott lesz, de Károlynak és Camillának is megbocsátott már, legalábbis ezt állítja egy látnok ikerpár, akik kapcsolatba léptek a hercegnő szellemével. TV + Sztárok--Baukó Évát feszes, sokat mutató dresszben fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-bauko-evat-feszes-sokat-mutato-dresszben-fotoztak.htmlGyakorta oszt meg magáról csinos alakját megmutató fotókat Baukó Éva. Most sem tett másként, feszes fehér dresszben pózolt, a képet pedig közösségi oldalának követőivel is megosztotta. TV + Sztárok--Nagy Duett: Megyeri Csilla csalódott Pápai Jociban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-nagy-duett-megyeri-csilla-csalodott-papai-jociba.htmlNem ment zökkenőmentesen Megyeri Csilla és Gergely Róbert vasárnapi Nagy Duettes produkciója, Csillát ugyanis több váratlan probléma is kizökkentette. Először kiesett a füléből a füles, így nem hallotta tovább a zenei alapot, majd arra lett figyelmes, hogy kezd lebomlani róla a ruha. A műsor után még azért aggódott, hogy nem mutatott-e többet magából a kelleténél. Persze a pontokban is meglátszott, hogy nem lett tökéletes az előadás, az egyik zsűriben csalódott is Csilla. „Pápai Jociba csalódtam" – mondta a Life.hu riporternek, Domszky Lacinak és persze azt is elárulta, hogy miért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.