Morgan Freemanről azt állítják, helytelen szexuális kapcsolata volt fogadott unokájával, akit 2015 nyarán brutálisan meggyilkoltak. A színészt a gyilkossággal gyanúsított férfi vádolja.

Morgan Freeman unokáját 2015 augusztusában késelték halálra, a gyanúsított a lány egykori barátja, Lamar Davenport. A férfi ügyének legutóbbi tárgyalásán feltárta, hogy Morgen Freeman és fogadott unokája között helytelen szexuális kapcsolat volt, melyet állítólag E'Dena Hines be is vallott neki és másoknak.

Morgan Freeman és mostohaunokája, E'Dena HinesForrás: Getty Images

E'Dena Hines vér szerint nem áll rokonságban Morgan Freemannel. A színész akkor fogadta örökbe Hines édesanyát, Deena Adairt, amikor feleségül vette Jeanette Adair Bradshaw-t. Annak ellenére, hogy vérségi rokonság nem volt kettejük között, szoros kapcsolatot ápoltak, és nem ez az első eset, hogy felmerül, több is volt köztük a nagypapa-unoka viszonynál. A gyilkossággal vádolt barát szerint Hines sms-t is írt neki arról, hogy problémája van egy idősebb férfival, aki szerinte minden bizonnyal Morgan Freeman volt.
Korábban a színész és fogadott unokája is tagadta ezeket a vádakat, melyek „nem csak őket bántják, de az egész családjuknak fájdalmat okoznak". A gyilkossági ügyben még nincs ítélet, de ha bebizonyosodik, hogy Davenport szurkálta halálra Hines-t, akár 25 évet is kaphat – írja a Mirror.

Rokon lelkek - Sztárok, akik saját családjukon belül keresték a szerelmet (+18)

Hogy is szól az ismert mondás? „A szívnek nem lehet parancsolni." Ez bizony így is van. Alábbi válogatásunk szereplői azonban nemcsak nem tudtak parancsolni szívüknek, igazság szerint nem is akartak. Az alábbi hírességek fittyet hánytak a közvéleményre és a genetikára, és saját családjukon belül keresték a szerelmet. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!