Berki Krisztián újabb botránya: ígérete ellenére állítólag nem fizette ki Ázsia Expresszes társait

"Forrás: Facebook/Berki Krisztián " -
Ázsia Expressz Megyeri Csilla pénz Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztiánék nyerték az Ázsia Expresszt, ezzel együtt egy nagy pénznyereményt is. Csakhogy Krisztián a verseny közben megígérte ellenfeleiknek, fizet nekik az összegből, ha előnyhöz juttatják, mert neki csak a dicsőség számít. A pénz azonban még nem jutott el a versenyzőkhöz, legalábbis Megyeri Csillához biztosan nem. 

Az Ázsia Expressz versenyét Berki Krisztián annyira meg szerette volna nyerni, hogy felajánlotta vetélytársainak, Megyeri Csilláéknak, Kulcsár Edináéknak és Cseke Katinkáéknak, ha előnyhöz juttatják, akkor a végső nyereményből részesülnek olyan értékben, amennyi amulettet felhalmoztak. Állítólag azonban Berki nem fizette még ki az ellenfeleit. Csilláéknak és Edináéknak 4-4 millió forint járna, Katinkáéknak pedig kettő.

Berki Krisztián állítólag nem fizette ki társait "Forrás: Facebook/Berki Krisztián "

és azt állítja, hogy megkaptam, ez hazugság és igaztalan vád, becsületsértés, ennyi és nem több"

Bors

A lap megkereste Megyeri Csillát is, aki szintén leszögezte, Berki nem tartotta be az ígéretét.

Krisztián azt is letagadta nekünk, hogy megkapta a TV2-től a 10 millió forintos nyereményt,

Berki Krisztián könyvben gyalázza versenytársait

Megjelent Berki Krisztián és Ambrus Attila közös könyve, melyben az Ázsia Expresszben átélt élményeiket írték meg, de a versenytárasaikról is ejtettek szót, illetve pocskondiázzák őket. Muri Enikő, Fésűs Nelli és R. Kárpáti Péter sem menekült. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Jolly állítja, ő írta Bódi Gusztiék nagy slágeréthttp://www.life.hu/sztarok/20180424-jolly-allitja-o-irta-bodi-gusztiek-nagy-slageret.htmlJolly azt állítja, ő írta Bódi Gusztiék egyik nagy slágerét évekkel ezelőtt, de szerzőként nem tüntették fel a nevét. Guszti ezzel szemben azt nyilatkozta, Jolly nem lehetne ilyen sikeres nélküle, ő fedezte fel. Vajon a két zenész perre megy az igazáért? TV + Sztárok--Közleményt adott ki a 28 évesen elhunyt Avicii családjahttp://www.life.hu/sztarok/20180424-kozlemenyt-adott-ki-a-28-evesen-elhunyt-avicii-csaladja.htmlTim Bergling, azaz Avicii április 20-án hunyt el Omán fővárosában, Maszkatban. Halálát a szóvívője jelentette be, akkor azt írták, nem lesz további közlemény. A világhírű DJ családja most mégis megtörte a csendet - írja a Variety.TV + Sztárok--Kárpáti Rebeka szakított focista szerelmével, Völgyi Dániellelhttp://www.life.hu/sztarok/20180424-karpati-rebeka-szakitott-focista-szerelmevel-volgyi-daniellel.htmlKárpárti Rebeka mosolyogva, jókedvűen beszélget A Nagy Duett szüneteiben a sztárokkal, közben pedig a magánélete romokban hever - írja a Blikk.TV + SztárokOrigoHódi Pamela bikiniben mutatta meg, hogy bomba formában vanhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-hodi-pamela-bikiniben-mutatta-meg-hogy-bomba-formaban-van.htmlNem tudott tovább várni Hódi Pamlea és elébe ment a strandszerzonnak. Megmutatta közösségi oldala követőinek, hogy milyen bikiniben szeli majd a habokat idén nyáron. TV + Sztárok--80-as évekbeli fotót mutatott magáról Fördős Zéhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-80as-evekbeli-fotot-mutatott-magarol-fordos-ze.htmlKözel 30 évvel ezelőtti fotót mutatott rajongóinak közösségi oldalán Fördős Zé. TV + Sztárok--Drasztikusan megváltoztatta külsejét Renée Zellweger: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-drasztikusan-megvaltoztatta-kulsejet-a-renee-zellweger.htmlLegújabb szerepe miatt drasztikusan megváltoztatta külsejét Renée Zellweger. A színésznő Judy Garlandot alakítja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.