Berki Krisztiánék nyerték az Ázsia Expresszt, ezzel együtt egy nagy pénznyereményt is. Csakhogy Krisztián a verseny közben megígérte ellenfeleiknek, fizet nekik az összegből, ha előnyhöz juttatják, mert neki csak a dicsőség számít. A pénz azonban még nem jutott el a versenyzőkhöz, legalábbis Megyeri Csillához biztosan nem. 

Az Ázsia Expressz versenyét Berki Krisztián annyira meg szerette volna nyerni, hogy felajánlotta vetélytársainak, Megyeri Csilláéknak, Kulcsár Edináéknak és Cseke Katinkáéknak, ha előnyhöz juttatják, akkor a végső nyereményből részesülnek olyan értékben, amennyi amulettet felhalmoztak. Állítólag azonban Berki nem fizette még ki az ellenfeleit. Csilláéknak és Edináéknak 4-4 millió forint járna, Katinkáéknak pedig kettő.

Berki Krisztián állítólag nem fizette ki társait"Forrás: Facebook/Berki Krisztián "

"Ha valaki azt állítja, hogy én nem fizetem ki azt, amit megígértem (pl. Ázsia-nyeremény), és azt állítja, hogy megkaptam, ez hazugság és igaztalan vád, becsületsértés, ennyi és nem több" - idézi a Bors Berkit, aki ezzel azt állítja, nem kapta meg a nyereményét, ám a TV2 sajtóosztálya határozottan leszögezte, a celeb megkapta a neki járó összeget. "Berki Krisztián az Ázsia Expressz kapcsán megkapta a szerződése szerint neki járó összeget. A szereplők egymás közötti megállapodásai és azok rendezése nem a csatornára tartozik, abba a TV2 nem szól bele" - írták.

A lap megkereste Megyeri Csillát is, aki szintén leszögezte, Berki nem tartotta be az ígéretét. "Ő kezet adott mindenkinek, hogy szétosztja köztünk, mert ő „tele van pénzzel", neki csak a dicsőség a lényeg. Vártuk, vártuk, folyamatosan ígérgette, de nem történt semmi. Krisztián azt is letagadta nekünk, hogy megkapta a TV2-től a 10 millió forintos nyereményt, így inkább a hazug életéről kéne elgondolkodni, nem akarok az ő szintjére lesüllyedni. Nem értem a viselkedését, olyan emberek előtt járat le, akik velem szeretnének dolgozni a jövőben. Lehet, hogy konkurenciának tart" - mondta Csilla. 

Berki Krisztián könyvben gyalázza versenytársait

Megjelent Berki Krisztián és Ambrus Attila közös könyve, melyben az Ázsia Expresszben átélt élményeiket írték meg, de a versenytárasaikról is ejtettek szót, illetve pocskondiázzák őket. Muri Enikő, Fésűs Nelli és R. Kárpáti Péter sem menekült. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!