Berki Krisztián és Ambrus Attila könyvükben tálalnak ki Ázsia Expresszes versenytársaikról

Forrás: TV2 -
R. Kárpáti Rebeka Ázsia Expressz Muri Enikő Ambrus Attila Fésűs Nelly R. Kárpáti Péter Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjelent Berki Krisztián és Ambrus Attila közös könyve, melyben az Ázsia Expresszben átélt élményeiket írték meg, de a versenytárasaikról is ejtettek szót, illetve pocskondiázzák őket. Muri Enikő, Fésűs Nelli és R. Kárpáti Péter sem menekült.

Durván megalázzák versenytársaikat frissen megjelent könyvükben Berki Krisztiánék. A műsorvezető és az egykori elítélt az Ázsia Expresszes élményeikről jelentettek meg egy irományt, melyben a velük szereplő celebekről is leírták véleményüket.

Ambrus Attila és Berki Krisztián könyvben pocskondiázzák versenytársaikat Forrás: TV2

R. Kárpáti Péter és kislánya, Rebeka. Egy bukott sorozatszínész, aki színházban is alig játszik, elhozta a lányát, aki nagyon szép kapcsolatokban szeretne szerepelni, de közben a Jóban Rosszban huszonhatodik színésznője és a Forma–1-es hoszteszcsapat tagja. Na, most el lehet képzelni, hogy mi történik ezekkel a lányokkal egy Forma–1-es afterpartyn - ovasható a könyvben.

Rebeka reagált Berkiék szavaira.

Szomorú, hogy Berki úgy akar előrejutni, hogy másokon áttapos.

Muri Enikőt és Fésűs Nellyt sem kímélték, pedig utóbbival Berki még a Nagy Duett alatt barátságot kötött.

Aztán ott volt a Fésűs Nelly– Muri Enikő páros. Személyükben érkezett egy olyan színésznő, akit sosem láttunk színpadon, mindig a vándorcirkusz színészei között tűnt fel. Se nem jó énekes, se nem jó színész. Van egy csávója, aki három per hármas ügynök volt, név nélkül, Vajtó Lajos. Az élet is fáj neki. Muri Enikő az a mogyoróagyú énekesnő Magyarországon, aki az Operettszínház hivatásos énekese volt, és olyan hülye, hogy egy tévéműsor kedvéért kirúgatta magát a színházából, miután egy teljes operettgárdát hagy cserben - írták a könyvben.

A Bors megkereste Nellyt és Enikőt is, meglepődtek és felháborodtak Berki és Ambrus Attila szavain.

Nagyon szánalmasnak tartom, hogy Krisztiánnak erre van szüksége, hogy sikeres legyen a könyve.

Nem szeretnék ezen pörögni, sz*rok Berkire.

Pártos Csilla kevesebb gyermektartást fog kapni: leszállították az összegethttp://www.life.hu/sztarok/20180421-partos-csilla-kevesebb-gyermektartast-fog-kapni-leszallitottak-az-osszeget.htmlNem örülhet Pártos Csilla, ugyanis újabb kedvezőtlen ítélet született ellene: leszállították a volt férjére kiszabott gyermektartás összegét. TV + SztárokOrigoAlpári stílusban elemezték Tóth Andi szexuális életéthttp://www.life.hu/sztarok/20180421-alpari-stilusban-elemeztek-toth-andi-szexualis-eletet-kommentek.htmlTóth Andi fiatal kora ellenére is jól tűri a közösségi oldalára érkező negatív kommenteket. Ha kell, néha még csattanós választ is ad a rosszindulatú hozzászólásokra. TV + SztárokOrigoEzek voltak Avicii utolsó posztjai a közösségi oldalakonhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-ezek-voltak-avicii-utolso-posztjai-a-kozosssegi-oldalakon.htmlA legendás dj utolsó posztját néhány nappal a halála előtt tette közzé: a Billboard-jelölésért mondott köszönetet a Twitteren. TV + Sztárok--Marenec Fruzsina szexi fürdőruhás képeket osztott meghttp://www.life.hu/sztarok/20180421-marenec-fruzsina-szexi-furdoruhas-kepeket-osztott-meg.htmlA Barátok közt egykori Emmája kicsit eltávolodott a rivaldafénytől, azonban közösségi oldalán meglehetősen aktív. A minap szexi fürdőruhás képeket posztolt. TV + Sztárok--Zsidró Tamás elárulta, oltár elé állna-e még egyszer http://www.life.hu/sztarok/20180421-zsidro-tamas-elarulta-oltar-ele-allna-e-meg-egyszer.htmlZsidró Tamás egy lehetséges esküvőről nyilatkozott a #Bochkor vasárnapi adásában, elárulta, oltár elé állna-e még egyszer. TV + SztárokOrigoKrencsey Hella válaszolt a leszbikus színésznő barátjának vádjairahttp://www.life.hu/sztarok/20180421-krencsey-hella-valaszolt-a-leszbikus-szineszno-baratjanak-vadjaira.htmlA leszbikus színésznő egyik barátjával üzent a nyilvánosságnak és egykori szerelmének. Azt állítja, a kapcsolatukban ő volt az áldozat, és erre bizonyítékai is vannak. Krencsey Hella most válaszolt a vádakra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.