Kerényi Miklós Gábor zaklatási vádjai miatt kénytelen volt távozni az Operettszínházból, most pedig egyik ikonikus darabja, a Rómeó és Júlia is lekerül a műsorról. KERO elmondta, miért hozták meg a színházban ezt a döntést.

A zaklatási vádjai miatt KERO távozott az Operettszínházból, rendezései azonban maradtak, de csak egy darabig. Kiderült ugyanis, hogy a Rómeó és Júliát leveszik a műsorról, bár ő leszögezte, harcolni fog a darabért. Úgy tűnik, eddig nem sikerült elérnie, hogy a musicalt továbbra is játsszák, Facebook-oldalán arról tálalt ki, miért döntöttek az Operettszínházban a darab „kivégzése" mellett.

KERO szerint csak miatta veszik le darabjait"Forrás: MTI/Kallos Bea "

"Megdöbbentem, mikor megtudtam, hogy Lőrinczy György csak azért akarja levenni az összes általam rendezett darabot, mert nem akarja, hogy betegyem a lábam az Operettszínházba. Méltatlan helyzet szembesíteni egy rendezőt azzal, hogy mivel köze van egy előadáshoz, az bármilyen sikeres, de személyes okokból letiltható. De megráztam magam és felajánlottam, hogy ha öt futó darabom színen maradhat, akkor nem megyek a produkciók közelébe. Nem értem célt. Lőrinczy György a Rómeót nem akarja műsoron tartani. Így természetesen szó sem lehet megegyezésről" - állítja KERO.