Úgy tűnik, továbbra is csalók írnak üzeneteket magyar hírességek nevében, most épp Liptai Claudiát tette helyre valaki, aki Jakupcsek Gabriellának adta ki magát az interneten. A levél tárgya pedig Liptai A Nagy Duettben tett megjegyzése volt.

Egyre több hazai híresség nevében írnak leveleket csalók, de arra is volt példa, hogy befektetési tanácsokat adtak olyanok, akik ismert embereknek adták ki magukat az interneten. Most pedig újabb imposztor lépett színre kihasználva azt, hogy számos néző felháborodott azon, amikor Liptai Clauida A Nagy Duett című műsorban a nyugdíjasnak öltözött szereplőkre tett megjegyzéseket.

Jakupcsek Gabriellát felháborította az esetForrás: Mtl

A Bors információi szerint a csaló Jakupcsek Gabriellának adta ki magát, és a következő üzenetet küldte Liptainak: 

"Kedves Claudia. Nem tudom, hogy mi történt veled az utóbbi időben, de a nyilvános viselkedések és stílusod egészen felháborító. Továbbá azt sem tudom, hogy tisztában vagy-e vele, de a "nyugger" kifejezés eléggé lealacsonyító kifejezés. Sokkal jobban kellene tisztelned az időseket. Engem erre neveltek a szüleim, sőt mi több az óvodában és az iskolában is ezt próbálták tanítani nevelőink. Olyan embereket alacsonyítasz le, akik hosszú évtizedeket dolgoztak le keményen, tehát letettek valamit az asztalra. Egyelőre ezt még nem biztos, hogy te is elmondhatod magadról. Elég hosszú ideje szerepelsz a média világában ahhoz, hogy tudd, minden kijelentésnek következménye van és nem megengedhető egy ilyen elszólás.

Ezúton szeretném, hogy egy megosztással jelezze az, aki szintén követelné Claudiától, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot azoktól, akiket élő adásban ilyen csúnyán megsértett. A ma délelőtti kirohanása pedig egyenesen vérlázító..."

A lap megkereste Jakupcsek Gabriellát, aki elmondta, hogy aki ilyesmiket elhisz, az megérdemli: "Ebben a „levélben" minden gáz, és sajnos a Facebookról az ilyen tartalmakat csak nagyon bonyolult rendszerrel lehet levetetni. Emberek jóhiszeműségével visszaélni és a nevemben bármit is mondani, az már jogi kategória és csütörtökön már meg is tettük jogászokkal a szükséges lépéseket".