Kiderült, Avicii halála előtt nem sokkal beszélt egyik családtagjával, aki annyira megijedt a DJ telefonhívásától, hogy azonnal Ománba repült, de sajnos elkésett.

Egyre több részlet derül ki Avicii halálának körülményeiről. Már biztos, hogy a DJ öngyilkosságot követett el, egy törött üveggel vágta fel az ereit. Családja és barátai már régóta aggódtak érte, próbálták őt kirángatni az alkoholizmus rabságából, de nem sikerült. Jó ideje nem volt jól, állapota pedig csak rosszabbra fordult azután, hogy elutazott Ománba.

Sajnos Avicii rokona már későn érkezett OmánbaForrás: Getty Images for CBS Radio Inc./Gabriel Olsen

A Mirror egy svéd portálra hivatkozva azt írja, Avicii halála előtt nem sokkal felhívta egyik rokonát telefonon. A beszélgetésből már sejthető volt, hogy mire készül, ezért a családtag csapot-papot otthagyva elrepült Maszkatba. Mire azonban odaért, már megtörtént a tragédia. Két órával a gép landolása előtt Avicii öngyilkos lett.

Szörnyű veszteség a családnak, feldolgozhatatlan tragédia, hogy ilyen fiatalon távozott az élők sorából. Igazán jó srác volt" – nyilatkozta egy ismerős.