Vágó Piros felhagyott a rádiózással, most főzőtanfolyamra jár

műsorvezető rádiós rádió gasztronómia Vágó Piros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legnépszerűbb magyar rádiós volt, mégis felhagyott munkájával Vágó Piros. Most elárulta, új célokat keres az életben.

Vágó Piros az RTL Klub reggeli műsorának vendége volt, ahol Papp Gergő és Lakatos Márk arról faggatta őt, miért is hagyta abba a rádiózást. Kiderült, hogy nehéz és fájdalmas döntés volt, ugyanakkor úgy érezte, ideje más célokat keresnie az életben.

22 év után hagytam abba. Egyelőre nem tudom azt mondani, hogy befejeztem, mert az erős szó lenne. Már két éve éreztem, hogy nem azzal a lendülettel, azzal a szívvel megyek bele, ahogy korábban. Ha ezt elkezded érezni, elkezded vizsgálni magad, hogy ez valami átmeneti fáradtság-e, és keresed az okokat. Aztán rájöttem, hogy ez az életközepi válság lehet... Akkor úgy gondoltam, hogy talán nem kínoznám a hallgatókat, hanem próbálok más célokat, más utat keresni..." – árulta el az egykori műsorvezető, akit két egymást követő évben is megválasztottak a legnépszerűbb női rádiósnak.

A műsorban elmesélte azt is, hogy amióta felhagyott rádiós karrierjével, nagyon sokat főz és elkezdett gasztrotanfolyamra járni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.