párkacsolat barátnő Rácz Gergő megcsalás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Gergő a kamerák előtt elárulta, egyik korábbi barátnője egy barátjával csalta meg. Ez a csúnya szakítás inspirálta új dalát.

Ez régebbi szakítás inspirálta Rácz Gergő „Hát legyetek boldogok!" című új dalát, amelyhez már a videóklip is elkészült. Az énekes most a FEM3 kamerái elárulta, akkori párja egyik barátjával csalta meg.

Volt ilyen az életemben, hogy egy haverom összejött az akkori barátnőmmel. Ez egy olyan szituáció, amiről nem is beszél az ember. Mostanában többször előkerülnek olyan sztorik az életemből, amelyekről úgy gondolom, hogy inkább jobb kiírni, az emberben így jobban elmúlik a dolog" – mesélte.

Rácz Gergőnek egyébként ma már kiegyensúlyozott a magánélete, olyannyira, hogy decemberben titokban el is vette feleségül kedvesét.

Aurelio szerelme bejegyzésben osztotta ki Nádai Anikóthttp://www.life.hu/sztarok/20180508-aurelio-szerelme-bejegyzesben-osztotta-ki-nadai-anikot.htmlNem tudni, mi borította ki Aurelo kedvesét annyira, hogy Facebook-bejegyzésben kiabáljon kígyót-békát Nádai Anikóra, mindenesetre megtette. TV + SztárokOrigoPalya Bea megszólalt a válásáról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-palya-bea-megszolalt-a-valasarol-video.htmlPalya Bea nyolc hónapja nem adott interjút, de Tatár Csillával kivételt tett: válásáról és új albumáról beszélt, melyek szorosan kapcsolódnak egymáshoz. TV + Sztárok--Csősz Boglárka luxusfeleség az első ember akar lenni a Marsonhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-csosz-boglarka-luxusfeleseg-az-elso-ember-akar-lenni-a-marson.htmlA Feleségek luxuskivitelben előző adásában a feleségek egy része Dél-Afrikába utazott, ahol Csősz Boglárka meglepő terveiről mesélt. Elmondta: imádja a levegőt és a repülést, szeretne az első ember lenni a Marson. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÉdesanyja megszólalt a Meghan Markle-t érő rasszista támadásokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-edesanyja-megszolalt-a-meghan-marklet-ero-rasszista-tamadasokrol.htmlMeghan Markle édesanyja lánya problémáit osztotta meg Oprah-val. Bennfentesek szerint a beszélgetés középpontjában a rasszista támadások álltak. TV + Sztárok--Hosszú Katinka júniusban újra a versenyezhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-hosszu-katinka-juniusban-ujra-a-versenyez.htmlAz év eleji kihagyás után júniusban újra rajtkőre áll Hosszú Katinka. Azt mondja, rájött, mennyire fontos számára az úszás, és bár nincs már sok ideje úszóként, ezt szeretné kiélvezni. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea színésznő küzdelméről vallott kollégájahttp://www.life.hu/sztarok/20180508-varkonyi-andrea-szineszno-kuzdelmerol-vallott-kollegaja.htmlHosszan tartó betegség után távozott az élők sorából Várkonyi András, vagyis a Barátok közt Vili bácsijának lánya. Utolsó hónapjairól és küzdelméről kollégája vallott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.