Völgyi Zsuzsi sokat lógott az iskolából

Forrás: Viasat3/Nánási Pál -
iskola gyerekkor diák Völgyi Zsuzsi Vigyázat, szülővel vagyok!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, Völgyi Zsuzsi diákként rengeteget lógott az iskolából, de édesanyja sokszor falazott neki.

Érdekes titkok derülnek ki a sztárok gyermekkoráról a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban. Ezúttal Völgyi Zsuzsi és édesanyja vallott a kamerák előtt. A páros elárulta, az énekesnő annak idején nagyon sokat lógott az iskolából, ugyanakkor anyukája rendkívül megértő volt vele szemben, sokszor falazott neki.

Egy időben annyi igazolatlan órám gyűlt össze, hogy édesanyámnak év végén be kellett mennie az igazgatóhoz, hogy valami kreált történettel mentse a helyzetet" – idézi az énekesnő szavait a Ripost.

Völgyi Zsuzsi és édesanyja Forrás: TV2

Zsuzsi édesanyja ekkor átvette a szót és bevallotta, milyen sztorit adtak be az iskola első emberének.

Akkor már elváltunk az édesapjával, aki az iskolához közeli piacon dolgozott, gyakran bement hozzá Zsuzsi, mert hiányzott neki az apukája. Ezt a történetet kicsit drámaibbra vettem. Végül annyira jól sikerült az előadásom, hogy el is sírta magát az igazgató, de végül Zsuzsi és én is megkönnyeztük a helyeztet."

Janza Kata és 22 évvel fiatalabb szerelme, Pesák Ádám kibékültekhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-janza-kata-es-22-evvel-fiatalabb-szerelme-pesak-adam-kibekultek.htmlJanza Kata és fiatalabb szerelme, Pesák Ádám a hírek szerint újra összejöttek: nem tudtak ellenállni a vonzalomnak.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia a közelgő esküvőjéről beszélt: nyugtatókat kell majd bevennie a nagy naponhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-liptai-claudia-a-kozelgo-eskuvojerol-beszelt-nyugtatokat-kell-majd-bevennie-a-nagy-napon.htmlHamarosan itt van Liptai Claudia esküvője, és ahogy az lenni szokott, az időpont közeledtével egyre izgatottabb az ara. Saját bevallása szerint a nagy napon sem lesz ez másképp, szerinte négy nyugtatót kell majd bevennie. TV + SztárokOrigoFeneket villantott az 59 éves Madonna: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-feneket-villantott-az-59-eves-madonna-video.htmlAz 59 éves Madonna az Instagram-oldalán villantotta meg fenekét, ami még ma is igen formás. TV + Sztárok--Eurovíziós Dalfesztivál: a világsztár DJ, Sebastian Ingrosso rokona, Benjamin képviseli Svédországothttp://www.life.hu/sztarok/20180510-eurovizio-a-vilagsztar-dj-sebastian-ingrosso-rokona-kepviseli-svedorszagot.htmlAz Eurovíziós Dalfesztiválon Svédországot egy igazi híresség rokona képviseli, méghozzá a világsztár DJ, Sebastian Ingrosso egy hozzátartozója, Benjamin. A fiatal sztár csütörtökön lép majd színpadra, ahogy a Magyarországot képviselő AWS is. Előtte azonban még sikerült szóra bírni Benjamint, a Life.hu riportere, Domszky László arról faggatta az énekest, tervez-e a világsztár rokonnal közös produkciót, nyerhet-e ismét az Eurovíziókon nagyon sikeres Svédország, valamint számít-e rokonának rajongóira. TV + Sztárok--Hajdú Péter elárulta, mit fog csinálni az ATV utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-hajdu-peter-elarulta-mit-fog-csinalni-az-atv-utan.htmlMint azt a Life.hu is megírta, Hajdú Péter elmegy az ATV-től. Kirúgásról szóltak eleinte a pletykák, ám a tévés szerint közös megegyezéssel távozik. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKovács Tamás és Rujder Vivien között lángol a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-kovacs-tamas-es-rujder-vivien-kozott-langol-a-szerelem.htmlNem titok, hogy egy párt alkot a Korhatáros szerelem két színésze, Kovács Tamás és Rujder Vivien. A minap egy szenvedélyes közös fotót osztottak meg a Balaton partjáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.