Mihalik Enikő magyar modell 31. születésnapját ünnepelte

életkor modell Mihalik Enikő szexi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen csodálják Mihalik Enikő gyönyörű magyar modellt, akiről szinte senki nem gondolná, hogy pénteken már 31. születésnapját ünnepelte. 

Tortával és bulival ünnepelte 31. születésnapját Mihalik Enikőr magyar modell, akiért nemcsak Magyarországon, hanem világszerte rajonganak a divatkedvelők.

Mihalik Insta-storyjában töltötte fel a születésnapi tortáját. Valljuk be: sokan nem gondolnák, hogy a modellt nem a huszonötödik, hanem már a harmincegyedik születésnapján köszöntötték barátai.

Mihalik Enikő születésnapi tortája Forrás: Instagram/Mihalik Enikő

Sztárok, akik büszkén vállalják biszexualitásukat: Gillian Andersontól Amber Rose-ighttp://www.life.hu/sztarok/20180511-sztarok-akik-buszken-vallaljak-biszexualitasukat-gillian-andersontol-amber-roseig.htmlVannak sztárok, akik szeretik a magánéletüket titokban tartani, mások viszont éppen az ellenkezőjét csinálják: bátran kiteregetik még a szexuális irányultságukat is azért, hogy ezzel másokat is támogassanak. Amber Rose, Drew Barrymore és Gillian Anderson is büszkén vállalták biszexualitásukat. TV + SztárokOrigoBochkor Gábor élő adásban akadt ki, egy hallgató élősködőnek neveztehttp://www.life.hu/sztarok/20180512-bochkor-gabor-elo-adasban-akadt-egy-hallgato-eloskodonek-nevezte.htmlÉlősködőnek titulálta Bochkor Gábort egyik hallgatója az Önindító című reggeli rádióműsorban. A műsorvezető nem hagyta magát, beolvasott a hallgatónak. TV + SztárokOrigoKis híján tönkrement Papp Gergő és felesége, Judit házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180512-kis-hijan-tonkrement-papp-gergo-pimaszur-es-felesege-judit-hazassaga.htmlSok volt a közös munka, amire majdnem ráment a házasságuk. Papp Gergő és Judit azonban megmentették a kapcsolatukat. TV + Sztárok--VV Fanni-ügy: B. László gyanús telefonhívásokat folytatott ügyvédjével a gyilkosság utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-vv-fanni-ugy-b-laszlo-gyanus-telefonhivasokat-folytatott-ugyvedjevel-a-gyilkossag-utan.htmlB. László a feltételezett elkövető VV Fanni meggyilkolásának ügyében, védője pedig sokáig nagybátyja, dr. Brodmann Péter volt, ám őt kizárták. Most kiderült, hogy valójában miért nem folytathatta az esetet. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs megmutatta feleségét, Vikit: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-sebestyen-balazs-megmutatta-feleseget-vikit-video.htmlSebestyén Balázs nem arról híres, hogy megmutatná rajongóinak családját, de most véletlenül feleségével kivételt tett: élő közvetítésben tűnt fel Viki. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHarry herceg mellet már Meghan Markle viaszmása is elkészülthttp://www.life.hu/sztarok/20180510-harry-herceg-mellet-mar-meghan-markle-viaszmasa-is-elkeszult.htmlNem kell szomorkodnunk, ha nem kaptunk meghívást Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére, hiszen mostantól nemcsak a Harry, hanem a leendő hercegnő viaszmása is megtekinthető Madame Tussaud panoptikumában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.