146 kilót nyomott Jessica Valitutto, aki úgy döntött, elég a kövérségből és gyomorműtétre szánta el magát. Követőit is szeretné motiválni, így fotókkal és életmódtippekkel segíti őket. 

Fontosnak tartja a türelmet, a határozott célokat, az egészséges ételeket és az edzést Jessica Valitutto, aki 146 kilót nyomott, gyomorműtét segítségével pedig 88 kilótól szabadult meg. 

Fogyása után igazi Instagram-sztár lett, már 909 ezer követője van. A brazil lány előtte-utána fotókon mutatja meg testét, de azt is elmondja, hogy a műtét önmagában nem elég ahhoz, hogy egy túlsúlyos embernek megváltozzon az élete. Ő ugyanis minimális szénhidrátot fogyaszt, figyel arra, hogy egészségesen étkezzen és személyi edzőt is fogadott - írja a The Sun

Azt mondja, egy ponton rájött, hogy a műtét és az életmódváltás sem jelent gyors megoldást, de úgy döntött, a célokra fókuszál és mindent megtesz azért, hogy teljesebb életet élhessen. Miután lefogyott, a felesleges bőrt is eltávolíttatta testéről, és továbbra is azon dolgozik, hogy egészséges legyen.

Mais uma para @lingerie.box e tem outras! Clube de assinatura de lingerie, todo mês novidades ao seu gosto, na sua casa. Para maiores informações! Corre no insta, ou no site da @lingerie.box ・・・ Por @andro.barreto ・・・ Por @diogolisboamakeup ・・・ Vergonha das minhas cicatrizes, das minhas estrias? Não!!! Eu já pesei mais de 150 kg, reparem bem a foto anterior... Acham mesmo que eu me envergonharia? 90 kg eliminados, fora a luta que travei do reganho de peso, e consegui voltar, e cai de novo, e consegui... Só não me entrego.... Uma luta eterna! Não tem essa que fulano conseguiu pq teve privilégios, dinheiro, varinha de condão... Com o passar do tempo fica explícito se vc é ou não merecedor, por mérito próprio, os meios que te ajudaram? Pouco importa no final das contas... Muito importa a luta que vc trava em prol da sua vida, das suas escolhas, sejam elas qual for... E vale aquele ditado, Quando alguém julgar o seu caminho, empreste os seus sapatos, e mostre o caminho que vc percorreu... Com dias de luta e dias de glória... Sim, me orgulho da mulher que me tornei! . . RESPEITO, OU BLOCK! NOCÃO! . . . #lingerie #model #mulherbrasileira #motivacao #bomdia #boasemana #meucorpominhasregras #naoaobesidade #90kgeliminados #lifestyle #emagrecimento #cirurgiaplastica #modelando #cirurgiareparadora #exobesa #medicina #cirurgia #abdominoplastia #gastroplastia #bariatrica #cirurgiabariatrica #digitalinfluencer #maxtopexia #antesedepois #inspiration #bodytransformation #beauty #bodymods #weightloss #riodejaneiro . .

Jessica Valitutto ⚡ (@jessicavalitutto) által megosztott bejegyzés,