Meghan Markle apja nem lesz ott az esküvőn, műtik a szívét

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega -
esküvő szívroham szívműtét Thomas Markle Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss értesülések szerint Meghan Markle apja, Thomas Markle nem tudja majd oltárhoz vezetni lányát, amikor összeköti életét Harry herceggel. Szívműtétet hajtanak végre rajta az orvosok. 

A Dailymail értesülései szerint nem lesz ott Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén a menyasszony édesapja, Thomas Markle. Néhány nappal ezelőtt szívrohamot kapott, ám azt mondja, hogy ennek nem a botrány volt az oka, ami azért robbant ki, mert szerződött egy lesifotóssal, hogy az képeket készítsen róla.

Thomas Markle szívét műteni kell Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega

Az eset okát abban látja, hogy fia, Thomas nyílt levelet írt Harry hercegnek azért, hogy ne vegye el húgát. Thomas Markle-t londoni idő szerint szerdán délután műtik Mexikóban, így biztosan nem tud a szombati esküvőig Angliába repülni. Kérdés, hogy így ki kíséri oltárhoz az arát?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.