Jó darabig biztosan ez volt a Rómeó és Júlia utolsó előadása az Operettszínház, melyen KERO is megjelent: így zárták le a darab hosszú évek óta tartó utazását. 

A Rómeó és Júliát hosszú évek után leveszi műsoráról az Operettszínház, az utolsó előadásra KERO is elment. A rendező a nézőtéren foglalt helyet, és utoljára megnézte a darabot. Sokan piros kartonszívvel érkeztek az előadásra, melyek az álló taps alatt mind a magasba lendültek. A koreográfus, Dudás Éva is elbúcsúzott a darabtól.

KERO is ott volt a Rómeó és Júlia utolsó előadásánForrás: MTI/Zih Zsolt

Ez az előadás a szeretet nevében jött létre, a gyűlölet ellen. A legfontosabb, hogy köszönetet mondjunk két fantasztikus, karizmatikus embernek, akik nélkül ez az előadás nem jöhetett volna létre. Nem jönnek színpadra, azt hiszem, de szeretnék egy nagy tapsot Lőrinczy Györgynek és Kerényi Miklós Gábornak" – mondta a koreográfus. a beszéde közben pedig valaki megvilágította egy zseblámpával KERO-t, aki az egyik páholyban ült. A rendező az előadás után elmondta, még mindig nem érti, miért kerül le a műsorról.

"Nagyon feszülten érkeztem, mert nehéz elbúcsúzni egy olyan előadástól, amely életem egyik legfontosabb része. Örültem annak a sikernek, aminek most a tanúja lehettem, de a teljes értetlenség is úrrá lett rajtam. Ez a darab gondolatilag nagyon aktuális, a szereposztása első osztályú, kiemelkedően jók a szólisták, a csapat eszelősen jól dolgozik. Ennek a darabnak a levétele bűn. Nem miattam, hanem a közönség miatt" - mondta KERO a Blikknek, akik megkérdezték a rendezőtől, hogy ezzel együtt őt is leszúrták-e. 

"A szándék ez volt, de úgy tűnik, élve maradok. Egy-két ember nem ismeri el, hogy ennek az előadásnak létjogosultsága van, és ez elég ahhoz, hogy ma este engem is ledöfjenek" - tette hozzá Kerényi Miklós Gábor. 

Rajongók tiltakoztak amiatt, hogy levették Kero darabját a műsorról

Az Operettszínház előtt gyűlt össze néhány tüntető, hogy tiltakozzon amiatt, hogy levették a műsorról Kerényi Miklós Gábor darabját, a Rómeó és Júliát. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!