Pély Barna és Galambos Dorina 14 év együttlét után elválnak, melyről közleményben tudatták a rajongókat. A zenész azonban már hetekkel ezelőtt lebukott egy társkeresőn!

Pély Barna és Galambos Dorina 4 évig voltak házasok, előtte pedig 10 évig voltak együtt. A pár a Megasztárban talált egymásra, magánéletüket mindig is féltve óvták, azonban most kiadtak egy közleményt arról, hogy elválnak. Kiderült viszont, hogy a zenész már hetekkel ezelőtt lebukott egy társkeresőn – írja a Bors.

Pély Barnát már május közepén megtalálták TinderenFotó: Hevesi Norbert

A lap egyik olvasójuktól kapott egy képernyőfotót május közepén Pély Barna Tinder-profiljáról. Ezzel kapcsolatban meg is próbálták akkor megkérdezni Barnát, de csak a menedzserét sikerült elérniük, aki azt nyilatkozta, Barna valóban fent van a társkeresőn, de csak azért, mert elveszített egy fogadást... Két hétre rá azonban Barna és Dorina eljuttattak egy közleményt a nyilvánosságnak a szakításukról.

Kiderült, miért mehetett tönkre Pély Barna és Galambos Dorina házasság


14 év után szakított Pély Barna és Galambos Dorina. A zenész tegnap adott ki közelményt házasságuk felbomlásáról. Most egy bennfentes elárulta, hogy mi lehetett a színtás oka. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.