B  László fizikailag és mentálisan is folyamatosan épül le azóta, hogy börtönbe került: VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítják. 

Azóta, hogy börtönbe került, B. László folyamatosan épül lefelé, pedig egy darabig még biztosan nem helyezik szabadlábra. Jövő héten kerül bíróság elé személyi szabadság megsértése, és emberülés miatt, utóbbit ugyan tagadja. Egykori védője szerint még fél évig biztosan előzetesben marad B. László, amit meg is üzent neki új ügyvédjén keresztül. A férfi sokkot kapott a hírtől.

VV Fanni feltételezett gyilkosa lefogyott a börtönben

"László jó kiállású, izmos férfi, aki százöt kilót nyomott, mielőtt elkezdődött a kálváriája. Mára viszont elérte az úgynevezett börtönsúlyt, lassan mínusz húsz kiló körül jár. Nyilván nagyon megviselik a történtek, hiszen tudja, nagy hibát követett el" - mondta a Borsnak dr. Brodmann, aki szerint a mentális és fizikai leépülés akkor kezdődik, amikor először kattan a cellazár, de B- Lászlónál már az elfogás körülményei sem voltak megszokottak. "László úton volt, vezetett, amikor leszorították a TEK-esek az útról. Gépfegyverrel elé állva kiparancsolták az autóból" - árulta el a volt védő hozzátéve, nem tanúsított László ellenállást. Elárulta, a rokonok és barátai mind tudják, hogy nem László követte el a gyilkosságot, csak egyvalaki fordult el tőle. 

"A környezetében senki sem kételkedik az igazában, esküdnie sem kellett volna, de megtette az édesanyjának is. A barátnője lelécelt mellőle. Igaz, friss, pár hetes kapcsolatról beszélünk, de akkor is lehetett volna kitartóbb. Tán kétszer, ha bement hozzá a börtönbe, de úgy érezte, nem bírja ezt a terhet, inkább szakít" - árulta el az ügyvéd. 

Volt rendőr a VV Fanni-ügyről: bárhova elrejthette gyilkosa a lány holttestét


VV Fanni holtteste után nagy erőkkel nyomoznak a rendőrök, eddig sikertelenül. Azon az útvonalon keresik, ahol a gyanúsított a bérelt autójával járt, de egy volt rendőr szerint szinte bárhol lehet a lány teste, hiszen a feltételezett gyilkosnak volt két napja arra, hogy elrejtse. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!