Hosszú Katinka Facebook-oldala eltűnt, miután bejelentette a szakítás hírét. Az úszónő azt állítja, Shane törölte, hiszen ketten voltak az adminisztrátorok, de valószínűleg nem tűnt el az oldal.

Hosszú Katinka százezres rajongói oldala eltűnt a Facebookról egy nappal azután, hogy közleményben bejelentette: Shane Tusuppal nem sikerült rendezniük kapcsolatukat. Az úszónő állítása szerint a férje törölte az oldalt, de a 24.hu szerint nem tűnt el végleg Katinka a Facebookról.

Hosszú Katinka oldalát valószínűleg nem töröltékFotó: Polyák Attila - Origo

Egy Facebook-oldal törlését nem lehet pár kattintással elintézni, 14 nap haladékot ad a rendszer, hogy meggondolhassuk magunkat. A rendszer emellett a törlés minden folyamatáról e-mailt küld minden adminnak, tehát Hosszú Katinkának is tudnia kellett, mire készült Tusup. Sokkal valószínűbb, hogy az edző csak elrejtette az úszónő oldalát, erre utal az is, hogy a felhasználók a „jelenleg nem áll rendelkezésre" keresési eredményt kapják, ha rákeresnek Hosszú Katinkára. Törlés esetén ugyanis a "nem áll rendelkezésre" vagy a "lehet, hogy eltávolításra került" üzenet szokott megjelenni.