Havas Henrik visszavonul a televíziózástól

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
televízió könyvírás Havas Henrik metoo Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik úgy döntött. visszavonul a nyilvánosság elől. A tévés  tavaly tűnt el az ATV képernyőjéről, miután nem hosszabbították meg a szerződését. Az ok: Baukó Éva azzal vádolta meg, hogy egykori főnöke zaklatta.

"Szerintem én már soha többé nem tévézek. Mondjuk úgy, hogy mivel nincs olyan tévécsatorna, ahol szívesen dolgoznék, így nem is hiányzik. Sokszor megállítanak az utcán, hogy mikor térek már vissza, dehát mit lehet erre mondani. Most készül a következő, szám szerint a 28. könyvem, de az első, ami szépirodalom. Egy vidéki lányról szól, aki Budapestre költözik, hogy megvalósítsa az álmait. Egy krimit is tervezek, annak már a címe is megvan. Most nem akarok a szakmámról írni, abszolút a fikció világával foglalkozom" – mesélt terveiről Havas Henrik a Blikknek.

"Huszonnégy év után megválok a Pozsonyi úti irodámtól. Rengeteg könyv és interjú készült itt, de már túl nagy, nem használom ki. Amióta nem dolgozom a tévénél, nincs értelme mindennap bejárni Pestre, feleslegessé vált a nagy lakás. Na, azért nem panaszkodom, mert ugyanitt van egy kisebb lakás is, ahol a fiam, Henrik lakott a válása után. Oda költözött át most az irodám. A régi irodát felújíttattam, és majd kiadom. Szóval azokat, akik azon aggódnának, hogy anyagi gondokkal küzdök, el kell keserítenem, mert minden a legnagyobb rendben" - tette hozzá.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Rendőrök keresték Voksán Virágothttp://www.life.hu/sztarok/20180527-rendorok-kerestek-voksan-viragot-meselte-a-vigyazat-szulovel-vagyok-musorban-a-tv2n.htmlVoksán Virág kiskoráról is napvilágot láttak kényes részletek a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban. TV + SztárokOrigoKelemen Anna erotikus fotókat posztolt (18+) http://www.life.hu/sztarok/20180527-kelemen-anna-erotikus-fotokat-posztolt.htmlKelemen Anna egy merész fotóval lepte meg rajongóit. Naná, hogy vadul lájkolják a képet a követők. TV + SztárokOrigoMaláriás volt Ekanem Bálinthttp://www.life.hu/sztarok/20180527-malarias-volt-ekanem-balint-meselte-a-a-tv2-vigyazat-szulovel-vagyok-cimu-musorban.htmlÉletében kétszer volt maláriás Ekanem Bálint, aki a betegségről a TV2 Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorában mondta el, hogy akkor kapta el a betegséget, amikor még Kenyában élt. TV + Sztárok--Ábel Anita Giannival beszélgetett gyerekkoráról, vallásról, hitről és Debreczeni Zitárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180527-abel-anita-giannival-beszelgetett-gyerekkorarol-vallasrol-hitrol-es-debreczeni-zitarol.htmlAnita Story-jában az eheti vendég Gianni, aki eddig nem beszélt kapcsolatáról Debreczeni Zitával. Most Ábel Anitával kivételt tett és nem csak gyerekkoráról, vallásról, hitről és a testvérével való viszonyáról mesél, de betekintést enged házas életének hétköznapjaiba is. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: már csak öt páros van versenybenhttp://www.life.hu/sztarok/20180527-a-nagy-duett-mar-csak-ot-paros-van-versenyben.htmlKözeledik a finiséhez A Nagy Duett. Már csak öt páros áll színpadra vasárnap este, és hamarosan kiderül, ki, vagyis kik nyerik a versenyt. Te kiknek szurkolsz? Szavazz! TV + SztárokOrigoMorgan Freemant nyolcan vádolják szexuális zaklatással, az életműdíját is elvehetikhttp://www.life.hu/sztarok/20180527-morgan-freemant-nyolcan-vadoljak-szexualis-zaklatassal-az-eletmudijat-is-elvehetik.htmlNéhány nappal ezelőtt nyolc nő is állította, hogy Morgan Freeman szexuálisan zaklatta őket. A színész állítja: semmi ilyen nem történt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.