Sütő Enikő nagyon jó kapcsolatot ápolt Fenyő Jánossal és a médiamogul feleségével is. A modell elárulta, mi történt velük azután, hogy az üzletembert brutálisan meggyilkolták. 

Sütő Enikő Fenyő Jánost és a médiamogul feleségét is nagyon jól ismerte. Az üzletembert még fotósként, Kristyán Juditot pedig modellként már akkor, amikor még egymással nem alakult ki kapcsolatuk. Ugyan dolgoztak többször is együtt, de eleinte nem vették észre egymást. Amikor Fenyő János már üzletemberré vált, elkezdett udvarolni Juditnak, aki kezdetben nem vette komolyan a közeledést, végül azonban egymásba szerettek.

Fenyő János családjáról beszélt Sütő EnikőForrás: MTI/Rózsahegyi Tibor

Tíz év együttlét után született meg az első közös gyermekük, Dorka. „Az apaság változtatott rajta" – mondta Sütő Enikő Fenyő Jánosról, aki második gyermeke születését már nem élhette meg. Judit csak a tragédia előtt néhány nappal tudta meg, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Fenyő János meggyilkolásáról felesége a híradóból értesült. A fájdalom mellett félelem lett úrrá rajta, így a barátok tanácsára elhagyta az országot és Amerikában telepedett le. Judit gyakorlatilag elmenekült az országból. (...) Dávidot, a kisfiát már Amerikában hozta világra. Minden okos tanácsadója azt javasolta, eszébe se jusson visszahozni a gyerekeit, igaz, nem is merte volna. Egy édesanyában ilyenkor az életösztön dolgozik" - mondta a Story Magazinnak Enikő. Juci János elvesztése óta csak a gyerekeinek él. Néha titokban hazalátogatott, és voltak nagyon nehéz időszakai, de az anyaság felelőssége minden mélyponton átsegítette" - tette hozzá az egykori modell. Ugyan nagy vagyont örökölt Fenyő János felesége, így sem volt könnyű új életet kezdenie. "Azt a fájdalmat, amit ilyenkor átél az ember, nem váltja ki a jólét, a kényelem. Az átsírt éjszakák emléke, a rettegés sem szűntethető meg pénzzel. Juditnak sokkal fontosabb volt János hiánya, mint a vagyon adta luxus" - mondta Sütő Enikő.