Az inzulinrezisztencia miatt szigorú diétát kell követnie Szabó Zsófinak, aki várandóssága alatt is figyelt rá, hogy mit eszik. A szoptatás alatt azonban nagyon kívánós volt. 

"A terhességem alatt nem sokat szedtem fel, és szerencsére Mendel születése után sem, ennek ellenére az egészségem érdekében követem a diétát" - mondta a Borsnak Szabó Zsófi, aki sokakhoz hasonlóan inzulinrezisztenciával küzd, kisfia, Mendel pedig most lesz fél éves. Nemrégiben közösségi oldalán jelentette be, hogy visszatér az egészséges életmódhoz, hiszen a szoptatás alatt kicsit engedett annak, hogy milyen ételeket kíván. 

Szabó Zsófi Mendel születése után visszatért a diétáhozForrás: RTL

 "Többek között azért kell most szigorúbbnak lennem magamhoz és visszatérnem az egészséges étkezéshez, mert a szoptatás alatt mindent kívántam, amit nemhogy egy inzulinrezisztensnek, de még egy egészséges embernek sem szabadna enni" - fogalmazott Szabó Zsófi, akit korábban endometriózissal is diagnosztizáltak. 

A Bors szerint Szabó Zsófi egy posztjában azt írta a szoptatás alatt semmit nem akart megvonni magától, csak hogy legyen teje, a második terhességénél azonban talán már lazábban veszi a dolgot.