David és Victoria Beckham közösen jelent meg egy rendezvényen azután, hogy válásukról kezdtek el pletykálni. Egy szakember most kielemezte a pár gesztusait.

Minden szempár David és Victoria Beckhamre szegeződött első közös hivatalos megjelenésükön azután, hogy elkezdték azt pletykálni, hogy 19 év után válnak. Az ok állítólag nem más, mint hűtlenség: a focista újra megcsalta feleségét. Az üggyel kapcsolatban nemrég még a feltélezetett szerető édesapja is megszólalt.

A pár mosolyogva érkezett a vacsorára, és a Mirror a róluk készült fotók alapján felkért egy szakértőt, hogy elemezze ki a gesztusaikat.

Bár David tekintetéből nehéz volt olvasni, mivel az eseményre napszemüvegben érkezett, a mozdulatai arról árulkodtak, hogy alapvetően optimista és nyugodt. Viselkedése természetesnek tűnt, válla és tartása sem sugallt feszültséget, nem volt túl merev, kezeit sem szorított ökölbe. Szája gyakran mosolyra görbült, ugyanakkor néha úgy tűnt, mintha valamit szeretne elrejteni mások előtt" – árulta el a szakember.

Victoria és David Beckham egy asztalhoz ültekForrás: Getty Images/2018 Stuart Wilson/BFC/Stuart Wilson/Bfc

A pár egyébként külön érkezett az eseményre, de ott egyáltalán nem viselkedtek úgy, mintha válságban lenne a házasságuk, sőt, gyakran egymásra mosolyogtak és Victoria többször is megérintette a férjét.

Egy barát szerint maga a feleség is nevetségesnek tartja a vádakat és próbálja humorral kezelni az egész ügyet, amit csak a sajtó fújt fel szerinte.