Szerencsét hozott Csobot Adélnak a kis Nátán születési dátuma

Csobot Adél Istenes László Pénzt vagy éveket! nyeremény szerencse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adélnak a hármas a szerencseszáma azóta, hogy kisfia, Nátán harmadikán látta meg a napvilágot. Ez a szám most szerencsét hozott számára a TV2 vetélkedőjében.

Csobot Adél Istenes Lászlóval játszott a Pénzt vagy éveket! című vetélkedőben. Az egyik feladatnál a páros a kis Nátán születésének dátumával megegyező sorszámú segítséget kért, ami aztán 2,5 millió forinthoz segítette őket hozzá.

Nekem két szerencseszámom is van. Gyerekkorom óta a 6-os a kedvenc számom, de miután megszületett a kisfiam, aki harmadikai, a hármas is kedvenc lett."

Ítéletet hoztak Oszter Sándor ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-iteletet-hoztak-oszter-sandor-ugyeben-birosag.htmlA bíróság felmentette Oszter Sándort: a színészt korábban befolyásolással és üzérkedéssel vádolták. TV + Sztárok--Ábrahám Edit visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180614-abraham-edit-visszater-a-baratok-koztbe-sorozat.htmlÖt év után visszatér a Barátok köztbe Ábrahám Edit, azaz Berényi Claudia. TV + Sztárok--Krencsey Hella eltűnt a Facebookról: nem tudni, mi történthttp://www.life.hu/sztarok/20180614-krencsey-hella-eltunt-a-facebookrol-nem-tudni-mi-tortent.htmlKrencsey Hella és a könyv oldala is eltűnt a Facebookról. Vajon ő szüntette be a profilokat, vagy valaki más keze van a dologban? TV + SztárokOrigoTücsi valójában nem ment férjhez: átverés volthttp://www.life.hu/sztarok/20180613-tucsi-valojaban-nem-ment-ferjhez-atveres-volt.htmlLesokkolták rajongóikat Tücsiék, miután Instagram-oldalukon egy esküvői videdót tettek közzé, ám ma kiderült, hogy csak átverés volt az egész, amit a celeb a fanyalgóknak szánt. TV + SztárokOrigoAz interneten üzenget egymásnak Kero és Verebes Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20180613-az-interneten-uzenget-egymasnak-kero-es-verebes-istvan-botrany.htmlVerebes István egy interjúban azzal vádolta Kerényi Mikós Gábort, hogy egyszer üvöltözött vele. Kero most nyílt levélben szólt vissza neki. TV + SztárokOrigoBéres Alexandra megmutatta szexi fenekéthttp://www.life.hu/sztarok/20180613-beres-alexandra-megmutatta-szexi-feneket.htmlNem tudni, mire készül Béres Alexandra, mindenesetre az biztos, hogy rajongóit igencsak meglepte a közösségi oldalára feltöltött fotójával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.