A luxusfeleségek választottak a botox és a mimika között

mimika Smaltig Dalma botox Köllő Babett Yvonne Dederick Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben szereplői, Köllő Babett, Yvonne Dederick és Smaltig Dalma kényes kérdésekre válaszoltak. Az is felmerült, hogy mi a fontosabb, a feszes bőr vagy a mimika. 

Nem először fordul elő, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplői kényes kérdésekre válaszolnak. Most Smaltig Dalma, Yvonne Dederick és Köllő Babett voltak soron, akiknek azt is meg kellett válaszolniuk, hogy a feszes bőr vagy a mimika a fontosabb? A kérdéssel utalva természetesen azokra a szépészeti beavatkozásokra, amelyeket a műsorban vagy a műsoron kívül végeztettek el magukon a luxusfeleségek.

Köllő Babett már szállóigévé vált mondatát adta válaszként: "Botoxot mindenkinek". Így ő egyértelműen letette a voksát. Yvonne Dederick egyértelműen a mimikára szavazott, Smaltig Dalma viszont csak egy grimasszal válaszolt, amivel akár azt is kifejezhette, hogy neki még megy a mimika a botoxkezelés ellenére. De akár arra is utalhatott, hogy még feszesebb arcbőrre vágyik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.