Felmentették Oszter Sándort, akit üzérkedéssel és befolyásolással vádoltak. A színész családja most arra készül, hogy megünnepelje az ítéletet. Koccintani azonban szigorúan alkoholos ital nélkül fognak.

Mint arról korábban már beszámoltunk, hosszú hónapok után felmentették a korábban üzérkedéssel és befolyásolással vádolt Oszter Sándort. Nagy az öröm most a családban, végre mindenki fellélegezhet. A színész ugyanakkor kissé méltatlankodik, mert úgy véli, meghurcolták.

Engem ebbe az egészbe belekevertek, meghurcoltak, örökre bélyeg lesz ez rajtam. Ide járok másfél éve! Ki fizeti ezt ki nekem? Ki fizeti ki azt a három hetet, amit forgattam? Huszonötmillióról szólt a szerződésem abban a filmben, ami végül nem készült el. De úgy tűnik, ez volt életem legjobb színháza" – nyilatkozta a Borsnak.

Oszter Sándoréknál nagy ünneplés leszForrás: Youtube

Bár a színész felesége, Donatella a nyarat távol a férjétéről a Balatonnál tölti, az ítélet megünneplésére a család most mégis összegyűlik. Koccintani is fognak, de kizárólag alkoholos italok nélkül.

A hétvégén jönnek a gyerekek, és valószínűleg Sándor is lejön. Egy biztos, nem alkohollal fogunk ünnepelni, mert a férjem két éve nem iszik! Csak szeretettel és jó ételekkel fogunk ünnepelni" – árulta el a lapnak Oszter Sándor felesége.