A 26 évvel idősebb férfival élő Koholák Alexandráról azt hiszik, agymosáson ment át

Forrás: TV2/Mokka -
agymosás spiritualitás Koholák Alexandra idősebb férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető egy 26 évvel idősebb, ötgyermekes férfiban talált rá az igazira, aki megismertette őt a spiritualitás szépségeivel. Sokan viszont azt hiszik, Koholák Alexandra agymosáson ment keresztül.

Koholák Alexandra 26 évvel idősebb párja által talált rá a spiritualitásra, hisz abban, hogy van egy magasztosabb célja az ő földi létezésének. „Nagyon sokan mondták azt, hogy biztos valami agymosáson mentem keresztül, pedig ez nem így van" – árulta el a Mokkában Alexandra, aki a spiritualitásban mindenre megtalálta a magyarázatot, és ezt szerelmének köszönheti.

Koholák Alexandra és 26 évvel idősebb párja Forrás: TV2/Mokka

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Koholák Alexandra gyakori fejfájása miatt fordult Balázshoz, aki spirituális gyógyítóként tevékenykedik. Így ismerkedtek meg egymással, és azóta, hogy a műsorvezető betette lábát a férfi rendelőjébe, szinte el sem engedték egymás kezét. Balázsnak öt gyermeke van, és négy évvel ezelőtt vesztette el a feleségét, de Alexandra és a férfi is úgy érzik, hogy a halott asszony lelke Alexában él tovább.

Cseke Katinka teljesen kikelt magából: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-cseke-katinka-teljesen-kikelt-magabol-video.htmlCseke Katinka a tévékamerák előtt fakadt ki. Kiderült, hogy homlokegyenest másként vélekedik egy témáról, mint a stúdióban lévő celebhölgyek. TV + SztárokOrigoPártos Csilla elköltözik Pécsi Ildikó lakásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-partos-csilla-elkoltozik-pecsi-ildiko-lakasabol.htmlVéget érhet a több éve folyó harc Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között: a volt műsorvezető elhagyja az ingatlant. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBárdosi Ildikót megpróbálták becsapni: nem hagyja magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-bardosi-ildikot-megprobaltak-becsapni-nem-hagyja-magat.htmlBárdosi Sándor felesége egy egyedi, dioptriás napszemüveg miatt kerül összetűzésbe a gyártóval. TV + SztárokOrigoMilliókkal károsították meg Bódi Csabithttp://www.life.hu/sztarok/20180620-milliokkal-karositottak-meg-bodi-csabit-epitkezes.htmlNehéz helyzetbe került Bódi Csabi, aki fiának szeretett volna segíteni, de egyik rokona igencsak átverte. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna visszatér a Barátok köztbe: csak rövid időre láthatjuk Szentmihályi Zsófithttp://www.life.hu/sztarok/20180620-kiss-ramona-visszater-a-baratok-koztbe-csak-rovid-idore-lathatjuk-szentmihalyi-zsofit.htmlKiss Ramóna hosszú időszakot zárt le azzal, amikor elhagyta a Barátok közt csapatát. Bár a színészetet nem adta fel, reménykedett, hogy egyszer még visszatérhet a Mátyás király térre...TV + SztárokOrigoBikinis fotót posztolt Völgyesi Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20180619-bikinis-fotot-posztolt-volgyesi-gabriella.htmlVölgyesi Gabi bikinis fotót posztolt közösségi oldalára: két gyerek után is elképesztő alakja van. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.