A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien nemrégiben hozta világra második gyermekét, a kis Edward Ferencet. Már azt is tudja, hogy milyen oktatást kíván adni a fiának. Azt is elárulta, hogy erre hány milliót költ majd évente. 

"Most éppen orosz dadát keresek a kisfiam mellé. Ariana félig orosz származású, így természetesen beszéli a nyelvet, szeretném, ha Edward is hasonló oktatásban részesülne. Ha a gyerekek szinte az első pillanattól több nyelvet hallanak, azonnal megtanulják azokat. Így ugyan később kezdenek el beszélni, de akkor egyszerre több nyelven" - mondta a Lokálnak Vasvári Vivien, aki nemrégiben hozta világra második gyermekét. Már azt is tudja, hogy lányához, Arianához hasonlóan Edward is a legjobb oktatást érdemli majd.

Szerelmeim #Ariana#Alena#Edward#Ferenc#love#mylife❤️

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Azt is elmondta, hogy egy kétnyelvű óvoda akár 4 és fél millió forintba is kerülhet évente. "Miután pedig a fiam elmúlt egyéves, angol bölcsibe fog járni, mert kell neki a társaság, hogy ne csak velem legyen, hanem gyerekek közt. Szeretném, ha az óvoda után olyan iskolába mehetne, ahonnan egyenes út vezet a Cambridge-i Egyetemre vagy a Harvardra. Épp mint Ariana" - mesélte a luxusfeleség. 

Arra is kitért, hogy ezen intézmények tandíja évi 6 millió forintnál is többe kerülhet gyerekenként, úgy számolja, hogy mindkét gyermeke taníttatására nagyjából 7 és fél millió forintot költ majd egy évben.