A VOLT Fesztivál himnusza továbbra sem tetszik az embereknek: a régit akarják

Forrás: Youtube/VOLT Fesztivál -
dal VOLT 2018 bojkott Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka, Pápai Joci és Curtis közösen alkották meg idén a VOLT Fesztivál himnuszát, ám a dal nem nyerte el mindenki tetszését. Néhány fesztiválozó egyenesen bojkottálja a számot, csak a régieket hajlandók elénekelni. 

Majkáék fesztiválhimnusza az első olyan dal, ami igazi indulatokat váltott ki. A rajongók többségének tetszését finoman szólva sem nyerte el a szám, és persze nem is tartották magukban véleményüket. A dal klipje alatt számos negatív hozzászólás olvasható, és úgy tűnik néhány hét nem volt elég arra, hogy megbékéljenek az Irány Sopron! című számmal a rajongók.

A VOLT Fesztivál himnusza továbbra sem tetszik az embereknek Forrás: Youtube/VOLT Fesztivál

A fesztiválozók ugyanis úgy döntöttek, hogy bojkottálják az új himnuszt, erre pedig egy esemény is szerveződik a Facebookon. A közösségi oldalon ara kérik a fesztiválozókat, hogy az egyik napon énekeljék el együtt a VOLT korábbi két himnuszát. „Nekünk a régi kell! Ne folyjon a csapból is az idei! Mutassuk meg a 2018-as VOLT Fesztiválnak hogy milyen az igazi fesztiválhimnusz" – írták az eseményhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.