Nem tetszik a rajongóknak a VOLT Fesztivál himnusza

Majka Pápai Joci Curtis VOLT Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem nyerte el a rajongók tetszését a Volt Fesztivál idei himnusza. Kommentekben írták le véleményüket.

Mint azt már a Life.hu is megírta, elkészült az idei Telekom VOLT Fesztivál hivatalos himnusza, amely Majka, Curtis és Pápai Joci előadásában hallható. Annak ellenére, hogy a hozzá készült klip immár a második legfelkapottabb videó az országban a YouTube-on, a kommentek alapján úgy tűnik, egyáltalán nem nyerte el a rajongók tetszését.

Izé... Ööö... Fesztiválhimnuszban is kezdjük utolérni a magyar fodball szintjét" – írta a TrollFoci hivatalos csatornája.

Én jó fej voltam tényleg, vártam majdnem 3.5 percet, hogy mikor jön a "himnusz", szóval hol van?" – olvasható egy másik negatív komment.

Nekem lenne egy ötletem. Szedjétek le ezt a netről és csináljunk úgy mintha meg sem történt volna. A világtörténelem egyik legrosszabb VOLT himnusza" – írta egy újabb hozzászóló.

A Blikk egyébként megpróbálta utolérni az előadókat, hogy reagáljanak a kritikákra, de Majka csupán azt nyilatkozta, hogy nem érdekli a dolog, Curtist pedig nem lehetett elérni telefonon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.