Felesége támogatja Michael J. Foxot: fotó

paparazzi feleség Michael J. Fox Parkinson-kór beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
New York utcáin kapták lencsevégre Michael J. Foxot. A színész nem fest túl jól a képeken.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Parkinson-kórban szenvedő Michael J. Fox áprilisban komoly gerincműtéten esett át. Azóta gyakorlatilag eltűnt a nyilvánosság elől, de most a lesifotósoknak mégis sikerült őt lencsevégre kapniuk. A Vissza a jövőbe című filmek 57 éves sztárja családjával készült vacsorázni New Yorkban, egy botra támaszkodott, de a biztonság kedvéért még a felesége, Tracy is belékarolt.

Michael J. Fox felesége, Tracy támogatására szorul Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com
Foci vb 2018: Az argentin válogatott szövetségi kapitánya, Jorge Sampaoli Messitől kérdezte, cseréljen-ehttp://www.life.hu/sztarok/20180627-az-argentin-valogatott-szovetsegi-kapitanya-jorge-sampaoli-messitol-kerdezte-csereljene.htmlAz argentin válogatott nem bízik már a szövetségi kapitányukban, Jorge Sampaoli leszerepelt a játékosai előtt, így már a cseréről is Messi döntött. TV + Sztárok--Így néz ki most Carlos Valderrama, az egykori kolumbiai sztárfocistahttp://www.life.hu/sztarok/20180627-igy-nez-ki-most-carlos-valderrama-az-egykori-kolumbiai-sztarfocista.htmlCarlos Valderrama az a focista volt, akit első látásra megjegyzett az ember, köszönhetően különleges kinézetének, és kivételes tehetségének. Így néz ki most, az egykori sztárfocista. TV + Sztárok--Németh Kristóf fia 7 évesen fogott először fegyvert apja felügyelete melletthttp://www.life.hu/sztarok/20180627-nemeth-kristof-fia-7-evesen-fogott-eloszor-fegyvert-apja-felugyelete-mellett.htmlNémeth Kristóf rendszersen jár lövész edzésekre, most pedig azt is elmondta, hogy kisfiának, Lócinak is megtanította a fegyverhasználat alapjait. TV + Sztárok--Paul Pogba, a francia válogatott focistája eljegyezte barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180627-paul-pogba-a-francia-valogatott-focistaja-eljegyezte-baratnojat.htmlA francia válogatott focistája, Paul Pogba úgy tűnik, feltette a nagy kérdést a barátnőjének! A gyönyörű, 23 éves bolíviai szépség hatalmas gyűrűt villantott. TV + Sztárok--Így néz ki most Kertész Zsuzsa, a Kazinczy-díjas bemondónőhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-igy-nez-ki-most-kertesz-zsuzsa-a-kazinczy-dijas-bemondono.htmlAz iskolában már egyértelmű volt, hogy Kertész Zsuzsa ért a hangsúlyozáshoz, hiszen próza- és mesemondással is nagyon sok díjat nyert. Ezek indították el a pályán, de nem egyből került a média világába. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián alig akar gyermektartást fizetni Hódi Pamelánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-berki-krisztian-alig-akar-gyermektartast-fizetni-hodi-pamelanak.htmlA bíróságon találkozik szerdán Hódi Pamela és Berki Krisztián, elkezdődik a gyermekelhelyezési perük. Az hírek szerint az apuka nagyon kevés gyermektartást fizetne gyermeke anyjának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.