David Beckham, aki korábban szintén játszott Anglia színeiben világbajnokságon, nem mindennapi fotót tett közzé a 2018-as labdarúgó-világbajnokság kezdetén. Egy gyermekkori képet töltött fel Instagramjára a válogatott jelenlegi legnagyobb sztárjáról, Harry Kane-ről, de ez még nem minden.

Nincsenek véletlenek!

Az angol válogatott jelenlegi és korábbi csapatkapitánya, Harry Kane és David Beckham 2005-ben, vagyis 13 évvel ezelőtt találkoztak, amikor a Tottenham csatára még csak 12 éves volt:

A kép további érdekessége, hogy a Beckham mellett álló kislány nem más, mint Katie Goodland, aki mára Kane párja, és kislánya, Ivy Jane Kane anyukája.

A kép eredetijeForrás: The Sun

Gyerekkoruk óta szeretik egymást

Korábbi cikkünkbe, melyben csokorba szedtük a foci vb legeredményesebb focistáit és a barátnőiket, természetesen Harry és Katie is bekerültek. Akkor azt írtuk róluk, hogy már egészen a középiskola óta alkotnak egy párt. Kitértünk arra is, hogy a góllövőlistát vezető sztár kedvese egyébként fitneszoktatóként tevékenykedik, és sporttudományi diplomával rendelkezik.

Harry Kane és Katie Goodland így festenek mostForrás: Getty Images

Anglia kedden este 20:00 órakor lép pályára Shakira kedvenc csapata, Kolumbia ellen. A cél a legjobb nyolc közé jutás lesz.