Újabb tárgyaláson vett részt Pártos Csilla, csak most anyósa helyett a volt férjével, Szűcs Csabával nézett szembe. Folytatódik a vagyonmegosztási perük. Pártos elképesztő összegre tart igényt a Blikk szerint.

Pártos Csilla a vagyon felére tart igényt, ami nem kevesebb, mint 82 millió forint. Ezt pedig tulajdonképpen nem is volt férjétől követeli, hanem anyósától és apósától, ugyanis Szűcs a szétköltözésük után minden ingatlanját a szüleinek, Pécsi Ildikónak és Szűcs Lajosnak ajándékozta.

"Nem lehet valakit ötvenévesen, anyagilag teljesen lenullázva kitenni az utcára, úgy, hogy mindenét, a fél életét tette bele a házasságba, a közös életbe. Azt tartanám igazságosnak, ha kiderülne, hogy nekem mennyi pénzem, munkám, energiám és szeretetem volt ebben az egészben. Valamint fontos lenne az is, hogy a fiamat egészséges körülmények között, úgy, ahogy azt megérdemli, tudjam nevelni és segíteni, hiszen erről ő nem tehet" - mondta a Blikknek a tárgyalás után Pártos Csilla, aki azt is elmondta, hogy 20 éves fia ugyan tartja a kapcsolatot az apájával, de nagyon megviseli a pereskedés.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikóék csatározása tovább folyikFotó: MTI/Zih Zsolt

"El lehet képzelni, milyen állapotban van Csabi, évek óta azt látja, hogy a szülei között mindez megtörténhet. Ezt sokkal szebben kellett volna intézni. Rendben van, hogy Csaba új életet akart kezdeni, de – főleg egy közös gyermek mellett – nem lehet a régi életet egy tollvonással áthúzni. Az viszont elgondolkodtató, hogy a gyermekünk mellettem tart ki annak ellenére, hogy nekem semmim sincs, a másik oldalon viszont biztosított az anyagi jólét. Ez – azt gondolom – elég beszédes. Amellett, hogy évekig nem a bíróság által megítélt gyerektartási díjat kaptam, s semmilyen segítséget nem adnak a közös fiunk életének egyengetéséhez, nekem óriási nagy probléma a per ezen szakaszában, hogy el kellett költöznöm, így teljesen nulláról kellett új életet kezdenem. Nem elég, hogy az embert idegileg felőrli egy ilyen, a családja elleni per, de még anyagilag is nehezítve van" - nyilatkozta a lapnak Pécsi Ildikó egykori menye.

Bár hivatalosan az édesanyjához költözött Pártos Csilla, a gyakorlatban új párjánál, Dánielnél lakik, aki a bíróságon is képviseli.