Baukó Éva nagy problémával áll szemben, amire egyelőre nem talált megoldást: albérletet keres, de már egy szobával is beérné.

Baukó Éva már hónapok óta keres új albérletet, de egyelőre nem talál. Hiába próbálkozik, vagy nem válaszolnak neki, vagy már kivették. Ezért az ismerőseitől kért segítséget a Facebookon, már egy szobába is beköltözne.

Nem talál albérletet Baukó ÉvaForrás: Instagram / Baukó Éva

"Már lassan 3 hónapja keresek albérletet. Minden csoportban benne vagyok a Facebookon, de ha tetszik is egy ingatlan és az ára is megfelelő körülbelül 4-5 nap múlva válaszol a tulajdonos, mert nem nézi meg az egyebek mappát! Ha meg megnézi az üzenetemet, addigra 70 érdeklődő is van akár, vagy egyszerűen válaszra sem méltat! Utoljára írom ki ide, egy garzonlakást keresek, lehet bútorozott is, de jobb lenne bútorozatlan, 100/110 ezer forint plusz rezsi 32-38 nm! Kerületek 7-8-13-14. kerület! Ha van olyan ismerősöm, aki tud segíteni, írjon privátban! De ha szoba van, azt is megnézem, mert undorítóan magas árak vannak kész rablás! Augusztustól költöznék" - írta a Facebook-oldalára Baukó.