A rajongók és a sajtó is felfigyelt arra, hogy Hosszú Katinka egyre több mosolygós és szexi képet posztol, mióta az USA-ban tartózkodik. Úgy tűnik, most az is kiderült, kik okozzák ezt a boldogságot és felszabadultságot. 

Ahogy korábban már mi is megírtuk, Hosszú Katinka egyre szexibb, a mosoly pedig szinte állandó jellemzőjévé vált, amióta Amerikában tartózkodik. Szárnyra kaptak a találgatások, hogy vajon ki készítheti a képeket az úszónőről, vagyis, hogy ki a titokzatos partner, akivel utazott. 

Ez a hely szépnek éppen gyönyörű :) This place is more than pretty #beachlife #sundayfun #beachday #swimming #ironlady #hwapo

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

A Bors információi szerint Hosszú korábbi egyetemi csoporttársaihoz utazott, akikkel együtt is edz. Az Iron Lady ugyanis a Los Angeles-i dél-kaliforniai egyetemen végzett pszichológia szakon, és nemcsak együtt edz a barátokkal, hanem - a lap úgy tujda - náluk is lakik. 

Korábban Katinka edző-férje, Shane Tusup azt állította, hogy Hosszú Katinka Dudás Dániellel csalta meg őt. A Bors megkereste a férfi volt barátnőjét is, hogy megkérdezzék, Katinka volt-e az oka szakításuknak. Ám a kérdésre nem kívánt válaszolni.