Igencsak megváltozott az utóbbi időben Kelemen Anna külseje, most pedig azt is elárulta, mennyi plasztikai beavatkozást tervez még testén. Sőt, arról is beszélt, vajon volt-e fenékpalsztikája. 

A Bors megkereste Kelemen Annát, akinek külseje mostanában egyre távolabb kerül régi önmagától. Nem titkolja, hogy járt már plasztikai sebésznél, úgy érzi, most sokkal jobban néz ki, mint néhány évvel ezelőtt. 

A minap például egy olyan fotót rakott ki a szőke díva, melyen hátulról látható: felmerült, hogy már fenekét is megcsináltatta, a lap erre is rákérdezett. 

"Azt, hogy megcsináltattam-e a fenekemet, nem mondom meg. Sokan találgatják, hogy van-e szilikon benne, de ezt mindenkinek a fantáziájára bízom. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, az én titkom" - mondta Kelemen Anna. Hozzátette: sok változás van most az életében, a régi képeit pedig igyekszik eltüntetni. 

"Jobban tetszem magamnak, az arcom és a testem is, igyekszem, hogy ezt az emberek is észrevegyék. Nyilvánvalóan nem vagyok természetes szépség, de nincs ezzel semmi gond. Ráálltam egy vonalra: vékony test, és csak a cici és a popsi hangsúlyos" - mesélte a volt nyuszilány. 

Azt is elmondta, hogy soha nem fog leállni a palsztikai beavatkozásokkal, ennek ellenére nem érzi úgy, hogy önértékelési gondjai lennének.