plasztikai beavatkozás plasztika Kelemen Anna plasztikai sebész fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igencsak megváltozott az utóbbi időben Kelemen Anna külseje, most pedig azt is elárulta, mennyi plasztikai beavatkozást tervez még testén. Sőt, arról is beszélt, vajon volt-e fenékpalsztikája. 

A Bors megkereste Kelemen Annát, akinek külseje mostanában egyre távolabb kerül régi önmagától. Nem titkolja, hogy járt már plasztikai sebésznél, úgy érzi, most sokkal jobban néz ki, mint néhány évvel ezelőtt.

A minap például egy olyan fotót rakott ki a szőke díva, melyen hátulról látható: felmerült, hogy már fenekét is megcsináltatta, a lap erre is rákérdezett.

"Azt, hogy megcsináltattam-e a fenekemet, nem mondom meg. Sokan találgatják, hogy van-e szilikon benne, de ezt mindenkinek a fantáziájára bízom. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, az én titkom" - mondta Kelemen Anna. Hozzátette: sok változás van most az életében, a régi képeit pedig igyekszik eltüntetni.

"Jobban tetszem magamnak, az arcom és a testem is, igyekszem, hogy ezt az emberek is észrevegyék. Nyilvánvalóan nem vagyok természetes szépség, de nincs ezzel semmi gond. Ráálltam egy vonalra: vékony test, és csak a cici és a popsi hangsúlyos" - mesélte a volt nyuszilány.

Azt is elmondta, hogy soha nem fog leállni a palsztikai beavatkozásokkal, ennek ellenére nem érzi úgy, hogy önértékelési gondjai lennének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.