Már több mint 10 millióan látták azt a videót, melyet Will Smith és csapata készített. A színész elhagyja hazánkat, ám szerette volna megmutatni, hogyan érezte magát nálunk. Illegálisan mászott fel a Lánchírdra, de kapott volna engedélyt, ha kér. 

Ahogyan mi is megírtuk, Will Smith egy remek videóval búcsúzott Magyarároszágtól, ám az is kiderült, nem kért engedélyt arra, hogy felmászhasson csapatával a Lánchíd tetejére. 

Az Index megkereste Huber Szebasztiánt, a Budapest Közút kommunikációs vezetőjét, aki elmondta, hogy ha a stáb igényelt volna engedélyt, meg is kaptál volna, így viszont veszélyesnek tartja az akciót. Hiszen, ha valaki engedéllyel mászik fel, be kell tartania a megfelelő biztonsági szabályokat.

A portál azt írja, hogy a színész és csapata hajnalban indult a hídra a forgalom nélküli órákban. Egy darabig simán fel lehet mászni a hídra, ám amikor a pilonhoz ér valaki, ott egy lelakatolt ajtó fogadja. Will Smith azonban simán bejutott az ajtón, így sejthető, hogy előtte le kellett törnie valakinek a lakatot. 

A portál a rendőrséget is megereste az ügyben, ám ők azt mondták, hogy a hídon való séta, üldögélés, vagy a hídelemekre való felmászás nem minősül szabálysértésnek, amennyiben az nem kelt riadalmat vagy nem botránkoztat meg másokat. 

Ha még nem láttad a videót, íme: