Károly herceg nem nézi jó szemmel Meghan Markle költekezését

Forrás: MTI/Kátai Edit -
fashion week pénz Meghan Markle Károly herceg ruha kiadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint nagyon nem tetszik Károly hercegnek Meghan Markle költekezése. Az újdonsült hercegné túl drága ruhákban jár.

Eddig úgy tűnt, jól kijön egymással Meghan Markle és apósa: Károly herceg még egy kedves becenevet is adott Harry feleségének. Most azonban úgy tűnik, Meghannak mégis sikerült kihúznia a gyufát. A Closer Weekly azt írja, Károly nehezményezi, hogy menye túl sok pénzt költ ruhákra.

Míg Katalin hercegné rendre viszonylag olcsó, szinte bárki számára elérhető darabokban jár, addig Meghan a legmenőbb márkák ruháit választja. Első hivatalos megjelenésén egy közel 5 milliós Givenchy-t viselt, de láthattuk már egy másfél millió forintot érő, virágos Oscar de la Rentában is.

Meghan Markle Givenchy ruhában Forrás: AFP/Jim Clarke

Nagyon ki van akadva Károly, hogy ennyi pénzt kell kiadniuk Meghan ruháztatására. Szinte két lábon járó ATM-nek érzi magát, és komolyan fontolgatja, hogy leül menyével és fiával elbeszélgetni erről" – nyilatkozta egy bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.