A VV Fanni gyilkosságával gyanúsított B. Lászlót újra hazugságvizsgálóra kötik

poligráf gyilkosság B. László hazugságvizsgálat VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
B. Lászlót, a VV Fani meggyilkolásával vádolt személyt újra hazugságvizsgálat alá vetik: a nyomozás során merültek fel kérdések.

VV Fanni ügyében egyelőre nincs előrelépés, pedig az FBI szakembereit is bevetették a magyar hatóságok. Most ismét hazugságvizsgálat alá vetik a Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót a Lokál információi szerint. Ugyanis a tanúk meghallgatása, és a térfigyelő kamerák elemzése után merültek fel még kérdések.

Újabb hazugságvizsgálat jöhet Forrás: RTL Sajtóklub

„Nemrégiben a gyanúsítottat igazságügyi elmeorvos vizsgálta, az általa feltett kérdések egy része is a bűncselekményre vonatkozott, de ez idáig a feltételezett elkövető csak annyit ismert be, hogy egy személy megbízásából, akivel személyesen nem ő, hanem az áldozat barátnője tartotta a kapcsolatot, megkérte, hogy szállítsa el egy előre egyeztetett helyre az áldozatot, aki akkor még életben volt. Magát a gyilkosságot azonban a mai napig tagadja" – mondta a lapnak egy forrás. B. Lászlót nem először vizsgálják poligráffal, az első során megbukott a hazugságvizsgálaton: két kérdésnél jelezte a szakértő, hogy valószínűleg nem mondott igazat a férfi. Az újabb vizsgálattal kapcsolatban a lap felkereste Fanni családjának ügyvédjét is. „A nyomozók eddig is mindent megtettek az ügyben, ha indokoltnak tartják az újabb poligráfos vizsgálatot, az bizonyára indokolt" – mondta dr. Lichy József.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.