B. Lászlót, a VV Fani meggyilkolásával vádolt személyt újra hazugságvizsgálat alá vetik: a nyomozás során merültek fel kérdések.

VV Fanni ügyében egyelőre nincs előrelépés, pedig az FBI szakembereit is bevetették a magyar hatóságok. Most ismét hazugságvizsgálat alá vetik a Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót a Lokál információi szerint. Ugyanis a tanúk meghallgatása, és a térfigyelő kamerák elemzése után merültek fel még kérdések.

Újabb hazugságvizsgálat jöhetForrás: RTL Sajtóklub

„Nemrégiben a gyanúsítottat igazságügyi elmeorvos vizsgálta, az általa feltett kérdések egy része is a bűncselekményre vonatkozott, de ez idáig a feltételezett elkövető csak annyit ismert be, hogy egy személy megbízásából, akivel személyesen nem ő, hanem az áldozat barátnője tartotta a kapcsolatot, megkérte, hogy szállítsa el egy előre egyeztetett helyre az áldozatot, aki akkor még életben volt. Magát a gyilkosságot azonban a mai napig tagadja" – mondta a lapnak egy forrás. B. Lászlót nem először vizsgálják poligráffal, az első során megbukott a hazugságvizsgálaton: két kérdésnél jelezte a szakértő, hogy valószínűleg nem mondott igazat a férfi. Az újabb vizsgálattal kapcsolatban a lap felkereste Fanni családjának ügyvédjét is. „A nyomozók eddig is mindent megtettek az ügyben, ha indokoltnak tartják az újabb poligráfos vizsgálatot, az bizonyára indokolt" – mondta dr. Lichy József.