Nem enyhül Somló Tamás özvegyének fájdalma

Forrás: MTI/Marjai János -
Somló Tamás özvegy gyász nyilatkozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszólalt Somló Tamás özvegye: Gyöngyvér fájdalma két év után sem csillapodott, nagyon megszenvedi férje hiányát.

Ma két éve, hogy már nincs közöttünk Somló Tamás. A hot! magazin most felkereste az özvegyet, Gyöngyvért, aki elárulta, nagylányuk idén nyáron már nagykorúvá cseperedik.

Lili igazi nővé cseperedett; augusztusban lesz tizennyolc éves. Sokszor eszembe jut, milyen jó enne, ha az édesapja is láthatná, hogy egy igazán csodálatos, jólelkű és tehetséges ember lett a lányunkból."

Somló Tamás két éve hunyt el Forrás: MTI/Marjai János

Az özvegy a magazinnak beszélt arról is, hogy a mai napig nagyon megszenvedi férje hiányát.

A fájdalom nem tompul, a hiányérzet folyamatos. Az ember ezt egy idő után kénytelen elfogadni, hiszen mást nem tehet. A gyász nem múlik el, csak az élet körbenövi. Gyakran kilátogatok a temetőbe, nekem szükségem van arra, hogy egy kicsit elmerengjek a sírnál, ilyenkor a kövekből számomra, számunkra fontos szavakat rakok ki. Természetesen Tomi nyughelyét is mindig gondozom" – nyilatkozta Gyöngyvér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.