Krencsey Hella videóját leszedte a Youtube: nincsenek már fent a színésznővel közös képek

Forrás: Mokka -
YouTube színésznő Krencsey Hella kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Youtube zaklatással és bántalmazással kapcsolatos irányelvei miatt eltávolította Krencsey Hella videóját, melyben megmutatta a színésznőt, és közös fotókat is a 8 évig tartó kapcsolatukról.

Krencsey Hella eddig hallgatott arról, ki is az a színésznő, akivel 8 évig kapcsolatban élt, ám nemrég kitálalt: Kalocsai Zsuzsával élt szereli viszonyban. Egy videót is feltöltött, amely fotókat és részleteket mutatott elmúlt közös életükből.

Krencsey Hella videóját eltávolították Forrás: Mokka

Így mindenki számára nyilvánvalóvá válhatott, hogy ki is az a primadonna, akiről Hella könyvében és blogbejegyzéseiben beszélt, és persze az is kiderült a felvételek alapján, hogy milyen természetű is volt az ő kapcsolatuk. Az ölelgetős, csókolózós képek nem hagytak kétséget, ám a Youtube mára eltávolította a videót, mert "megsértette a Youtube zaklatással és bántalmazással kapcsolatos irányelveit".

A videót bár a legnagyobb képmegosztóról törölték, egy másikon újra megjelent.

Kalocsai Zsuzsa az a színésznő, akiről Krencsey Hella a Viaszbabában ír


Kalocsai Zsuzsa a Budapesti Operettszínház primadonnája, aki nyolc évig volt az élettársam, és aki mellett évekig éltem fizikai-lelki bántalmazásban, megaláztatásban, érzelmi kihasználtságban - tette közzé Facebookján Krencsey Hella. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.