Íme, a felvétel: ilyen volt Demi Lovato pár órával a túladagolása előtt

Demi Lovato videó énekesnő háttértáncos kórház túladagolás party
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár órával Demi Lovato kórházba szállítása előtt készült egy videó, ami a háttértáncosának szülinapi partin készült. A DailyMail hozta nyilvánosságra a felvételt.

Dani Vitale, Demi háttértáncosának születésnapját ünnepelték a tragikus eset előtti éjszakán. Ott készült az a felvétel, amin Demi is szerepel pár órával a túladagolása előtt. A videó sajnos nem a legjobb minőségű, így nehéz megállapítani, hogy az énekesnő milyen állapotban volt akkor. A meghvíottak azonban azt mondták, hogy Demi kifejezetten csendes volt a bulin, és nem is látták, hogy ivott volna.

Palvin Barbi versenyautóba ült a Hungaroringen: exkluzív fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-palvin-barbi-versenyautoba-ult-a-hungaroringen-exkluziv-fotok.htmlMogyoródon a Magyar Nagydíjon több híresség is kipróbálhatta, milyen érzés versenyautóba ülni, és száguldozni. A magyar F1-es versenyző Baumgartner Zsolt vitte el egy körre Palvin Barbit egy kétüléses Forma-1-es kocsival.TV + SztárokOrigoÍgy néznek ki ma a Polgár lányok: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-igy-neznek-ki-ma-a-polgar-lanyok-foto.htmlA Polgár lányok világszerte ismertek voltak, de nagyon sokan még ma is pontosan tudják, hogy kik ők, főként a sakkvilágban. Ugyan mindegyikük visszavonult már, eredményeik máig legendásak. Így néznek ki ma. TV + SztárokOrigoReagált a titkos esküvőről szóló pletykákra Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-reagalt-a-titkos-eskuvorol-szolo-pletykakra-berki-krisztian-az-instagramon.htmlFelröppent a hír, hogy Berki Krisztián és Mazsi titokban összeházasodtak. Most a celeb párja Instagram-fotója alatt önt tiszta vizet a pohárba. TV + SztárokOrigoKiderült, ezért mondta le Pitbull a FEZENThttp://www.life.hu/sztarok/20180729-kiderult-ezert-mondta-le-pitbull-a-fezen-fesztivalt.htmlVéget ért a 2018-as FEZEN Fesztivál Székesfehérváron, ahol olyan világsztárok szórakoztatták a koronázási városba látogatókat, mint Prodigy, Dj BoBo, vagy éppen Flo Rida, aki Pitbull sajnálatos lemondása miatt került a fesztivál nagyszínpadára. Az utolsó előtti nap hatalmas vihara ellenére elégedett a főszervező, a Life.hu-nak elmondta, mit gondol az idei rendezvényéről, mint ahogy azt is elárulta, Pitbull miért mondta le a fehérvári fellépését a színpadra lépés előtt egyetlen héttel. TV + Sztárok--Vajna Timi megmutatta tökéletesen kerek fenekét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-vajna-timi-megmutatta-tokeletesen-kerek-feneket.htmlTökéletesen kerek fenekét mutatta meg Vajna Timi a rajongóinak: a hatás nem maradt el. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher fia megszerezte első győzelmét a Formula-3-banhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-michael-schumacher-fia-megszerezte-elso-gyozelmet-a-formula3ban.htmlAnnyi év után végre felállhatott a dobogó legfelső fokára Michael Schumacher fia a Formula-3-ban. Nagyon örül az eredménynek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.