Megoldódhatott a rejtély, hogyan tűnt el Amelia Earhart

Forrás: Origo -
lakatlan sziget megoldás pilóta kutatás rejtély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A történelem egyik legnagyobb rejtélyét, Amelia Earhart pilóta eltűnését oldhatták most meg a kutatók.

81 év után megoldódhat az Amelia Earhart-rejtély. A pilóta 39 évesen, 1937-ben tűnt el, miközben át akarta repülni a Csendes-óceánt. Eddig sokan abban a hitben éltek, hogy a repülője motorproblémák miatt a vízbe csapódott, most azonban újabb részletek derültek ki az esettel kapcsolatban.

A Mirror azt írja, a kutatók feltételezik, hogy a pilóta egy lakatlan sziget mellett csapódott a tengerbe, de túlélte a balesetet, olyannyira, hogy utána még több rádiójelet is leadott a gépről, amely egy ideig a zátonyon maradt.

Amelia Earhart hosszú hetekig élhetett a lakatlan szigeten Forrás: Origo

Amelia üzenetét állítólag többen is hallani vélték, azt üzente, fogytán a vize és már nem bírja sokáig.

A szakemberek szerint a nő hetekig, sőt akár hónapokig is húzhatta a szigeten.

Földi maradványait pár hónapja találták meg.

Kutyasétáltatás közben támadta meg Vanessa Ursinit egy férfi: meg akarta erőszakolni (18+)http://www.life.hu/news/20180730-kutyasetaltatas-kozben-tamadta-meg-vanessa-ursinit-egy-ferfi-meg-akarta-eroszakolni.htmlA fiatal nőt reggel támadták meg kutyasétáltatás közben, a férfi fojtogatni kezdte, és letépte a ruháit. Vanessa az életéért küzdött, és sikerrel járt: kiderült, hogy az erőszakoló egy többször elítélt bűnöző. NewsOrigoA főpolgármester utasította a főváros cégeit a hőségérzet enyhítésérehttp://www.life.hu/news/20180730-budapest-fopolgarmestere-utasitotta-a-fovaros-cegeit-a-hosegerzet-enyhitesere.htmlTarlós István főpolgármester utasítására a főváros cégei mindent megtesznek azért, hogy enyhítsenek a lakosság hőségérzetén, locsolják az utakat, vizet osztanak, tovább tartanak nyitva a strandok - közölte Szűcs Somlyó Mária, a főpolgármesteri hivatal kommunikációs igazgatója vasárnap az MTI-vel. NewsOrigoLelőttek egy emberre támadó jegesmedvét a Spitzbergákonhttp://www.life.hu/news/20180730-lelottek-egy-emberre-tamado-jegesmedvet-a-spitzbergakon.htmlLelőttek egy jegesmedvét, mert az állat megtámadta egy óceánjáró hajó biztonsági őrét a norvégiai Spitzbergákon. NewsOrigoNem olcsó a Hungaroring: ilyen árak vannak a futamonhttp://www.life.hu/news/20180729-nem-olcso-a-hungaroring-ilyen-arak-vannak-a-futoman.htmlA Forma-1 sosem tartozott az olcsó sportok közé, ennél fogva még nézni is drága. Persze nem otthon a tévéből, de ha valaki testközeli élményre vágyik, annak meg kell fizetnie az árát. News--Tombol a kánikula, 30-35 fok várhatóhttp://www.life.hu/news/20180729-tombol-a-kanikula-3035-fok-varhato-vasarnap-idojaras.htmlAz OMSZ a fokozódó hőség miatt életbe léptette az úgynevezett vörös kódot. NewsOrigoOtthonukat féltik a pécsiek: saját ürülékével támad egy férfihttp://www.life.hu/news/20180727-otthonukat-feltik-a-pecsiek-sajat-urulekevel-tamad-egy-ferfi.htmlSzinte hihetetlen, ami Pécsen történik, mégis igaz: egy férfi saját ürülékével keni össze a házak falát. A lakosok féltik az otthonukat. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.