Weisz Fanniról az utóbbi időben több negatív hír is felröppent. Az esküvőjére készülő csinos modell most a közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba.

Az utóbbi időben igencsak összecsaptak Weisz Fanni feje felett a hullámok. Hiába megy férjhez hamarosan a gyönyörű modell, a készülődést beárnyékolták a vele kapcsolatban megjelent negatív hírek.

Mint ismeretes, Fanni egy éve nem beszél édesanyjával, aki a médiából tudta meg, hogy lánya férjhez megy. Ezt követően pedig a modell adótartozásai miatt került a figyelem középpontjába.

Fanni most úgy érezte, most közösségi oldalán kell tiszta vizet öntenie a pohárba. Azt írta többek között, hogy a gazdasági ügyek tisztázására jogi és könyvelői segítséget kérte, és most már igyekszik kizárólag az esküvőjére koncentrálni.

Sziasztok! Az elmúlt években nem nyilatkoztam családi ügyekben, van, aki igen. Mint bizonyára tudjátok, életem nagy napja közeleg, feleség leszek. Az izgatott készülődést, az esküvő előkészületeit a nevemmel teletűzdelt unalomig ismételt, figyelmet nem érdemlő nyilatkozatok és időzítve elővett vélt, vagy valós gazdasági hírek árnyékolják be. Azt vallom, hogy minden gondolat egyenlő, mindenki alkothat egyéni véleményt, sőt, ezt el is mondhatja, főleg ha kérdezik. A tények pedig olyan dolgok, amelyekkel nem árt tisztában lenni. Tények: Ez az egyetlen instagram oldalam, amit kezelek. A régi oldalam hozzáférését több éve elvették, az ott közzétett tartalmakhoz nincs közöm, a nevemben közzétett írásokra semmilyen ráhatásom nincs, a meghirdetett eseményeken nem szerepelek. A weboldalamhoz (weiszfanni. hu) és az évekig használt e-mail fiókomhoz szintén nem férek hozzá. A családi vállalkozásomban és annak nevében semmilyen tevékenységet nem végzek évek óta. A gazdasági ügyek tisztázására jogi és könyvelői segítséget kértem. Mivel az ügyintézés számomra valamivel hosszadalmasabb (értsd: nem tudok telefonon felvilágosítást kapni, mindenért és mindenhová személyesen kell mennem), így a megnyugtató válaszokra egy kicsit várni kell. Ezek után pedig engedjétek meg, hogy az augusztus számomra az esküvőnkről szóljon. Puszi: Fanni

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Ez az egyetlen instagram oldalam, amit kezelek.

A régi oldalam hozzáférését több éve elvették, az ott közzétett tartalmakhoz nincs közöm, a nevemben közzétett írásokra semmilyen ráhatásom nincs, a meghirdetett eseményeken nem szerepelek.

A weboldalamhoz (weiszfanni. hu) és az évekig használt e-mail fiókomhoz szintén nem férek hozzá.

A családi vállalkozásomban és annak nevében semmilyen tevékenységet nem végzek évek óta.

A gazdasági ügyek tisztázására jogi és könyvelői segítséget kértem.

Mivel az ügyintézés számomra valamivel hosszadalmasabb (értsd: nem tudok telefonon felvilágosítást kapni, mindenért és mindenhová személyesen kell mennem), így a megnyugtató válaszokra egy kicsit várni kell."