katasztrófavédelem tűzoltó viharkár vihar felhőszakadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg feladata akadt tegnap a tűzoltóknak Pest megyében a vihar miatt.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tegnapi vihar leginkább Kiskunlacházát és Ceglédet érintette, ugyanakkor ezen kívül is számtalan helyre riasztották a tűzoltókat.

Kiskunlacházán, a Mikes Kelemen utcában a vihar letört két ágat egy fáról, az egyik egy elektromos vezetékre került. A ráckevei önkormányzati tűzoltók indultak el a helyszínre. A Temető utcában fa dőlt az úttestre, ahogy Szokolyától nem messze is egy tíz méter magas fát távolítottak el a váci hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel az úttestről.

Cegléd és Tápiószentmárton között, a Külső Kátai úton is kidőlt fát kell a ceglédi tűzoltóknak eltávolítaniuk, Cegléd és Nyársapát között pedig egy eperfa dőlt a villanyvezetékre.

A kép csak illusztráció Forrás: MTI/Mohai Balázs
Árpa Attila 46 évesen is nagyon sármos: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-arpa-attila-46-evesen-is-nagyon-sarmos.htmlÁrpa Attila friss fotót posztolt közösségi oldalára: 46 évesen is nagyon sármos. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó megvételre kínálja házát Pártos Csillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180802--pecsi-ildiko-megvetelre-kinalja-hazat-partos-csillanak.htmlKi kell költöznie Pécsi Ilidkó házából volt menyének, Pártos Csillának és unokájának, Csabának. Pártos érzelmileg is kötődik a házhoz, Pécsi Ildikó felajánlotta, hogy ha akarják, vegyék meg. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg tökéletes testét Ada: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-testet-ada.htmlElkepesztő formában van Ada: a csinos műsorvezető most bikiniben is megmutatta tökéletes testét az Instagramon. TV + SztárokOrigoA tengerparton szexizik Tóth Vera: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-a-tengerparton-szexizik-toth-vera.htmlA mesés Caprin nyaral Tóth Vera, ahonnan most egy fürdőruhás fotót is megosztott magáról. TV + SztárokOrigoPártos Csilla új szerelmével tervezi a jövőt: hamarosan összeköltöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-partos-csilla-uj-szerelmeve-ltervezi-a-jovot-hamarosan-osszekoltoznek.htmlPártos Csillát már a költözés sem zavarja: új szerelme mellett ismét boldog, kapcsolatuk pedig fontos fordulóponthoz érkezett. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárbahttp://www.life.hu/sztarok/20180801-weisz-fanni-kozossegi-oldalan-ontott-tiszta-vizet-a-poharba-eskuvo.htmlWeisz Fanniról az utóbbi időben több negatív hír is felröppent. Az esküvőjére készülő csinos modell most a közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.