Az Animal Cannibalst az egész világ megismerhette, legalábbis a Józsefváros című számukat. Jimmy Fallon műsorban ugyanis ezt rappelte el Kate McKinnon amerikai színésznő. A srácok most elárulták, mi történt velük azóta. 

A föld felett lebegnek az Animal Cannibals tagjai azóta, hogy meghallották Jimmy Fallon műsorában Kate McKinnon színésznő az ő egyik számukat rappeli. A színésznő akkor sajátította el a Józsefváros című szám első taktusát, amikor Magyarországon forgatta Mila Kunisszal közös filmjét. A sofőrje, Erik tanította meg rá, egy évbe telt mire elsajátította, és meg is jegyezte, hogy a magyar egyáltalán nem egyszerű nyelv.

Animal Cannibalst már fekereste az amerikai tévécsatornaForrás: Origo

"Elképesztően meglepődtünk, amikor szólt egy amerikai ismerősünk a videóról, még hajnalban. Elsőre nem is hittük el a dolgot, még most is csak alig. Villámcsapásként ért minket, de pozitív értelemben. Fantasztikus dolog ez, hatalmas megtiszteltetés, szeretnénk mielőbb felvenni a kapcsolatot a művésznővel, hogy kifejezzük neki csodálatunkat azért, hogy ilyen zseniális volt. Igaz ez Erikre is, aki megtanította neki a dalunkat, remek ízlése van, és szeretnénk megismerni őt is" - mondta a Blikknek a rapper, akik azt is elárulták, hogy az NBC csatorna már fel is kereste őket. "A tévécsatorna már felkeresett minket a jogdíjak miatt, de nem vagyunk pénzéhesek, sőt! Soha nem pénzért csináltuk ezt az egészet. Nekünk óriási reklám a videó, már ezért is hálásak vagyunk. Elképzelhető, hogy pár tízezer, nagyon maximum százezer forintról lehet majd szó, de ha azt mondják, hogy adjuk ingyen a dalunkat, mi arra is rábólintunk" - tették hozzá.