légitársaság repülőgép fapados járat kiakadás Tóth Vera késés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olaszországi nyaralásáról szeretett volna hazajutni Tóth Vera, ám csak több órás késéssel sikerült neki. Az énekesnő nagyon kiakadt a légitársaságra.

Tóth Vera nemrég még felhőtlen nyaralásáról posztolt a közösségi oldalára, tegnap azonban már elégedetlenségének adott hangot. Már épp hazafelé indult, amikor kiderült, repülőgépe több órát késni fog. Az énekesnő a közösségi oldalán írt egy hosszabb bejegyzést, amelyben kifejti, mennyire elege van a fapados légitársaságokból.

Azt hiszem elég volt, mert egyszer megérti az ember, jó-jó még kétszer is, előfordulhat, mert van ilyen, de ha egy oda-vissza útból mindkettő bullshit, azt már nem engedheti meg magának SENKI! Higgyétek el, nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy kiírjam e ezt most ide, de a mai napon betelt a pohár. Eddig nagyon kedves és megértő voltam és bizonyos helyzetekben az is maradok, de elfogyott a türelmem. Az a baj, hogy nem vagyunk egyensúlyban. Ha ti késtek, akkor annyit mondotok, hogy: sorry, de ha nekem 4 DEKAGRAMMAL nehezebb a bőröndöm az súlyosan sok euro" – írta közösségi oldalán, majd később kommentben odaírta azt is: „többet nem utazom fapadosokkal".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.