Olaszországi nyaralásáról szeretett volna hazajutni Tóth Vera, ám csak több órás késéssel sikerült neki. Az énekesnő nagyon kiakadt a légitársaságra.

Tóth Vera nemrég még felhőtlen nyaralásáról posztolt a közösségi oldalára, tegnap azonban már elégedetlenségének adott hangot. Már épp hazafelé indult, amikor kiderült, repülőgépe több órát késni fog. Az énekesnő a közösségi oldalán írt egy hosszabb bejegyzést, amelyben kifejti, mennyire elege van a fapados légitársaságokból.

Azt hiszem elég volt, mert egyszer megérti az ember, jó-jó még kétszer is, előfordulhat, mert van ilyen, de ha egy oda-vissza útból mindkettő bullshit, azt már nem engedheti meg magának SENKI! Higgyétek el, nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy kiírjam e ezt most ide, de a mai napon betelt a pohár. Eddig nagyon kedves és megértő voltam és bizonyos helyzetekben az is maradok, de elfogyott a türelmem. Az a baj, hogy nem vagyunk egyensúlyban. Ha ti késtek, akkor annyit mondotok, hogy: sorry, de ha nekem 4 DEKAGRAMMAL nehezebb a bőröndöm az súlyosan sok euro" – írta közösségi oldalán, majd később kommentben odaírta azt is: „többet nem utazom fapadosokkal".