Ez a 8 legstresszesebb munka, némelyik nagyon veszélyes

Forrás: Shutterstock -
börtön stressz orvos menedzser foglalkozás munka katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyára mindenki stresszesnek éli meg a saját foglalkozását, ám most kiderül, kik azok, akiknek a leginkább van okuk panaszra. Ez a 8 legstresszesebb munka. 

Számtalan dolog okozhat stresszt egy munkahelyen, ám mégis vannak olyan foglalkozások, amelyek talán kicsit embertpróbálóbbak, mint más munkák. A Bien.hu összeszedte a legstresszesebbeket.

1. Büntetés-végrehajtási tiszt

2. Mentőorvos, mentőápoló és mentőtiszt

3. Büntetésvégrehajtási őr

4. Vezető koordinátor

Az orvosok is rengeteg stressznek vannak kitéve Forrás: Shutterstock

5. Altatóorvos

6. Bányászati gépkezelő

7. Orvosi és klinikai labortechnikusok

8. Rendőrségi, tűzoltósági és mentődiszpécser

Természetesen a listát lehet még dúsítani, hiszen minden munkának van buktatója, sőt, egy rossz főnök is növelheti a napi idegeskedéssel töltött tórák számát.

A meggyilkolt családsegítő, Sz. Mária apja magát vádoljahttp://www.life.hu/news/20180806-a-meggyilkolt-csaladsegito-sz-maria-apja-magat-vadolja.htmlZsinórral fojtogatta saját otthonában a kapuvári családsegítőt volt szerelme. Mire a nő édesapja hazaért, már eszméletlen állapotban volt, később pedig meghalt a kórházban. Az apa magát is hibáztatja. NewsOrigoA geológus elárulta, mi okozza az egyre nagyobb hőségethttp://www.life.hu/news/20180806-a-geologus-elarulta-mi-okozza-az-egyre-nagyobb-hoseget.htmlA globális felmelegedés okozza az egyre nagyobb hőséget - mondta Juhász Árpád geológus vasárnap az M1 aktuális csatornán.News--Összeomlott a börtönben a VV Fanni-ügy gyanúsítottja, B. László: ezérthttp://www.life.hu/news/20180806-osszeomlott-a-bortonben-a-vv-fanniugy-gyanusitottja-b-laszlo-ezert.htmlPár év börtönre már felkészült B. László, akit Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolnak, azonban a hír, hogy gyilkossággal vádolják, nagyon megviselte. Összeomlott attól, hogy évtizedeket is a rács mögött tölthet.News--Levágta lábáról a nyomkövetőt a Dózsa György úti gázolóhttp://www.life.hu/news/20180806-levagta-labarol-a-nyomkovetot-a-dozs-gyorgy-uti-gazolo.htmlMegszabadulhatott nyomkövetőjétől M. Richárd, a Dózsa György úti gázoló - igaz csak rövid időre. News--Időjárás: sosem látott hőség zúdul Európárahttp://www.life.hu/news/20180806-idojaras-sosem-latott-hoseg-zudul-europara.htmlSoha nem látott hőség jöhet, akár 50 fokos extrém meleg is lehet Dél-Spanyolországban, ott már halálos áldozata is van a hőségnek. Ezzel pedig az európai melegrekord is megdőlhet. De nemcsak a déli országokban, hanem egész Európában tombol a kánikula. Több helyen a szárazság és a forróság miatt felkészültek bozóttüzekre is. A városokban akkora a forróság, hogy szinte lehetetlen enyhülést találni.News--Így alakul a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20180805-igy-alakul-a-jovo-het-idojarasa-zaporok-kanikula.htmlOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.