A rendőrség már nyomoz a soroksári gyilkosság ügyében az új információk birtokában, de információt erről egyelőre nem szolgáltattak: végre kiderült az is, hogy miért. 

Újabb információk kerültek a rendőrség birtokába a soroksári gyilkosságról, és a hírek szerint már rég el is indultak ezen a nyomon. Elvileg már DNS-mintát is szereztek a feltételezett elkövető egy rokonától - mivel a lehetséges gyanúsított öngyilkos lett -, de a nyilvánosság számára még nem szolgáltattak információt az ügy állásáról.

A soroksári gyilkosságot két ember követhette el - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

"A nyomozók már hónapokkal ezelőtt hozzájutottak a lehetséges tettes DNS-mintájához, mégpedig az édesanyjától" - mondta a Ripostnak  a lehetséges koronatanú, az az asszony, aki állítja: az ő volt párja, egy ipari alpinista szigetelőmunkás gyilkolta meg a soroksári futónőt. "Közel negyed éve várunk az eredményekre..." - mondta a DNS-mintákról a meggyilkolt nő férje. Az is kiderült, hogy valószínűleg két tettesre gyanakszik a rendőrség, ezért nem mondanak semmit. A nő minden erejével védekezett, egy ember nem tudott volna elbánni vele, egy elkövető kevés lett volna ahhoz, hogy speciális csomókkal le meg tudja kötözni.