Orbán Józsi július végén távozott az élők sorából hosszan tartó betegség után. Fiatal barátnője is elbúcsúztatta a 100 Folk Celsius frontemberét, pedig a hírek szerint nem volt végig mellette betegsége alatt. 

Orbán József július végén hunyt el, 70 évesen. A 100 Folk Celsius frontembere hosszan tartó betegség után távozott az élők sorából, nemrég tartott búcsúztatóján rengeteg barát, családtag és rajongó vett részt, de ott volt a zenész fiatal barátnője, Andrea is, aki nem tartott ki végig Orbán mellett. Ennek ellenére nagyon letörte őt a zenész halála. 

Orbán József búcsúztatóján részt vett volt kedvese, Andrea isForrás: ATV/Esti Frizbi

"Még szerencse, hogy anyukám elkísért, ő tartja bennem a lelket. Sokan támogatnak, hogy legyek erős, de nem tudom, hogyan lehetnék az. Nem tudom elfogadni, hogy Józsi elment! Nem tudom, hogyan folytassam nélküle az életemet. Még nem látom magam előtt, hogyan fogok kijönni ebből, mikor lesz jobb. Most elég borús minden" - mondta a Blikknek Andrea, aki a kórházban töltött hetekben még látogatta a zenészt. Sajnos, nagyon belém égett az a kép, hogy hogyan nézett ki Józsi a kórházban, hogy mennyire legyengült. Küzdök az ellen, hogy ez a kép maradjon meg róla örökre. Próbálok szebb pillanatokat felidézni. Például, amikor a kórházban olyan csokis italt ivott, ami tele volt vitaminnal. Mondtam neki: Józsikám, ezt meg kell inni, ettől leszel erős. Ő meg csak annyit mondott: Akkor gyerünk!. Másnap pedig már nem élt..." - mondta Andrea.